NATTI NATTI

Idag har det varit fullt upp hela dagen! Först var jag i skolan till 14.45. Jag och Pernilla blev utkastade från svenskan så vi gick till en annan svenska grupp, haha. Inte bra! Sen åkte jag och några stycken och fikade på waynes. Det var mysigt! Sen gick vi runt och kollade i affärer litegrann, men hittade inget roligt.

När jag kom hem åt jag middag! Lax med potatis. Jättegott. Efter det gick jag och Linnea ner till Ica och köpte hårfärg till mig. Det fick bli blonda slingor eftersom jag vill få mitt lite mer naturligt! Det blev inte så stor skillnad, men utväxten gick bort lite iallafall, så det var bra! Sedan klippte Linnea mig också, som också blev bra. När det var klart gick vi ut ett tag och nu sitter jag här hemma och tråkar. Ska snart sova. Ska upp klockan halv 7 imorgon och gå i skolan till 14.20. Sen får jag se vad som händer.

Bilder på håret kommer imorgon, fast man knappt märker någon skillnad.. Menmen. Kanske syns mer när jag fixar till det och så. Nu ska jag välja kläder. Tills imorgon! Sånt är smart att göra dagen innan för det tar så sjukt långt tid för mig. Det är nog kläder som tar mest tid för mig på morgonen.

Jag imorse !

HÄRLIG DAG

Vaknade halv 7 imorse, för att jag hostar så sjukt mycket. Sen kunde jag inte somna om. Jobbigt det där! Men ändå så går jag till skolan. Duktig som jag är! Men om det blir värre än såhär, kommer jag självklart vara hemma. Men jag har inte feber eller något sånt, så det är skönt. Det här kommer låta konstigt, men jag tycker faktiskt om att vara i skolan! Folket där är så jävla sköööna! Haha vet inte hur många gånger per dag jag får mina dampgarv. Men tänk positivt. Skratt förlänger livet! Jag älskar att skratta!

Börjar 10.25, så ska ta bussen till stationen 08.55. Om en timme alltså. Skönt! Idag är jag astaggad på att shoppa i uppsala. Hoppas jag får med Anna eller någon. Har fått mitt studiebidrag nämligen!

Men nu har jag inte å mycket mer att skriva! Ha en rolig dag, allihoppa! Jag hoppas ni alla är på lika bra humör som jag är idag! Puss.

31 AUGUSTI

 


NAJSRÅÅÅÅ

Nu ska pappa formatera om min dator eller något, för den är störd! Så det kanske inte blir så mycket uppdatering ikväll. Men skriver så fort det är klart.
Imorgon börjar jag 10.25, skönt! Lite sovmorgon iallafall. Jag har matte, svenska och mediakunskap! Sen slutar jag kvart i 3.

Aja. Ikväll har det inte hänt mycket alls. Jag har ätit köttbullar med potatismos och massa ketchup! Sen har jag sovit i några timmar och kollat jättelite på tv!

Nu ska jag ta en dusch, eftersom jag fryser som fan.


UTAN DIG, ÄR JAG INTE HEL

Helvete vad orolig jag blev nu.. Hoppas verkligen att det inte är något sånt.


TAGNA PRECIS NÄR JAG KOM HEM






MUMS

Kom hem för en stund sen och nu sitter jag och äter yoghurt med flingor! Idag gick skolan väldigt snabbt tycker jag, så det var superskönt. Fast jag är galet trött. Helt sjukt. Ska nog lägga mig i soffan och kolla på film och äta godis, hihi. Mysigt va? Har även bytt om nu till myskläder, rosa mjukisbyxor och ett vitt linne.

Nu ska jag kolla vad som går på tv. (Anna blir förvånad. Jag kollar aldrig på tv) så jag menar , Nu ska jag gå och kolla om vi har några bra filmer! Hööörs.

Lilla sötnosen!

TJA BLONDIE


A
nna - Min busschafför var jättetrevlig imorse. Hon sa hej!
Jag - Åh, min busschafför var också trevlig. Hon sa godmorgon!
Anna - Vi hade samma busschafför..

IN THE SCHOOL

Sitter i skolan just nu och har foto, då vi precis har fotat bokstäver! Kult. Nu ska vi lägga in alla bilder som vi tagit och göra om dom osv. Efter det här har vi lunch. Hoppas det blir god mat, hihi. Sen har vi datakunskap. Slutar kvart över 1, så det är naaaajs!

Åh, nu kurrade min mage. Är jättehungrig. Åt bara flingor till frukost imorse.
Idag ska jag troligen vara med Matilda. Ingen aning om vad vi ska göra. Men något roligt blir det väl.
Hörs senare. Puss.

30/8




GODNATT


HONEY HONEY HONEY

Jag har haft det super på landet! Har kopplat av som bara den, har stängt av mobilen och bara tagit det lugnt. Det som är mindre bra är att jag har blivit sjuk. Jag är jätteförskyld och hostar så det gör ont i hela kroppen. Ska snart gå och sova, för imorgon är det skola. Bussen går 06.54.. Så egentligen borde jag ligga i sängen för länge sen.

Kvällen har spenderats med Linnea. Vi lyssnade på musik och pratade en massa! Lika underbart som alltid. Jäklar vad sällskapsjuk jag var när jag kom hem asså! Haha.. Men det är inte så konstigt!

Nu ska jag borsta tänderna. Sedan somna till en film. Perfekt.
Hörs imorgon. Sov gott, vakna gott.

BILDER FRÅN NORRLAND




























DU SNURRAR MIN VÄRLD

Världens finaste. Det är du.

27 AUGUSTI

För exakt en månad sen fyllde jag 16!

Dålig uppdatering igår, men ingenting gick som jag ville! Bilderna tog tid att lägga in. Internet funkade inte. Och när det väl gjorde det, kunde man inte logga in på bloggen. Så jag sket i allt och gick och la mig. Fast ändå somnade jag inte fören halv 5, men det har ju sina förklaringar.. Hihi.

Idag har jag varit i skolan. Missade första lektionen, men det gick bra ändå. Hände ändå inget speciellt. På rasten satt jag med några och spelade kort. Det var kul! Vi körde bluff och ingen ville köra med mina regler, hihi. Slutade klockan halv 3. Kom hem för ungefär en timme sen.

Har ätit två bullar. En macka och druckit ett glas cola. Onyttig tjej! Nu ska jag gå och packa klart det sista för ikväll åker jag till Norrland. Ska väl bli roligt. OM jag kommer åka fyrhjuling asså, haha askul.


ÄR MED DENNA BRUDEN NU


Gammal bild på sötnosen, hihi.

Vi har varit ute och tagit bilder. Lägger in dom sen, om det fungerar!

26 AUGUSTI

Ville starta en ny blogg. Därför gjorde jag det. Liknar min gamla, i know. Men jag vill att det ska vara nytt och så. Idag har jag varit i skolan. Börjar fan bli riktigt roligt. Folket är bäst där! Jag skrattar fan hela tiden känns det som. Snart ska jag duscha. Sen ska jag träffa Anna! Har inte ätit än heller, haha. Sitter bara med ett glas iskall cola. Fast det är torsdag.. Det här är inte bra. Onyttigt hela tiden fan. Men skitsamma, man lever bara en gång och jag ska ändå börja träna snart. Great!

Jaja.. Vad kan man mer berätta? Jag har köpt en systemkamera. Det blir otroligt fina bilder, så jag vet inte hur många kort jag tar nu. Kommer komma in massa här på bloggen. Bra va? Nu blir det mat. Kött med pommesfrites och bea. Mums!

Nyår 2009 sög , men en bild hittade jag allt!
.. Oj vad bred bilden blev, men skitsamma.


Välkommen till min nya blogg!


Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0