28 OKTOBER

Nu sitter jag i skolan vid biblioteket. Idag har vi lång dag, slutar klockan halv 5. Menmen. Det är bara att vara positiv, som Anna inte är! :D Hihi. Igår var jag med Chrippa. Vi satt vid Odenslunda och prata ett tag. Sen skjutsade han hem mig med hans epa. Roligt :D Efter det så gick jag och la mig direkt och bara tog det lugnt. Fick även Veckorevyn av mamma, så läste lite i den innan jag somnade.

Idag vet jag inte vad som händer. Jag måste plugga till idrottsprovet iallafall.. Sen får jag se vad jag hittar på. Funderar på att ha en spakväll. Göra mig jättefräsch och sånt där mys.

27 OKTOBER

Pratar med Linnea i telefon nu. Lite roligt sådär! Idag hade vi en lektion, men det var ändå rätt chill. Började 12 osv. Sen gjorde jag även mitt tal i svenskan, vilket var lite jobbigt. Men det gick bra! Fick faktiskt mer beröm än jag trodde. Snart ska jag höra vart Anna är. Den nörden ska komma hit nu! :D

Har ätit middag också. Men jag ville inte ha maten som min familj åt, utan jag åt mackor med juice. Haha, det var väldigt gott. Var i stan idag också. Hittade knappt något. Vi drog dit sen hem. Tar kort på det senare. Nu ska jag ringa Anna, min lilla solstråle. Hejdååårå.

26 OKTOBER

Godmorgon! Igår blev det väldigt dålig uppdatering. Kan berätta lite vad som hände och så. Jag åkte till skolan. Fick skjuts hem. Gick och mötte Matilda och vi bestämde oss för att gå ut och gå, vilket var förjävligt skönt förutom mina skavsår som jag alltid får när jag har på mig nya skor.. Jobbigt. Menmen. Det var mysigt att prata om allting i det fina höstvädret som va igår!

Kollade på klockan när jag kom hem. Då hade det redan gått en timme. Jag gick och la mig direkt. Mådde inge bra igår. Hade världens huvudvärk. Senare kom Mamma och Pappa hem med Donken till mig. Så gott! Fast kanske inte det bästa när man precis varit ute och tränat lite.. Haha.

Sen gick jag och la mig igen. Och sov hela kvällen och natten. Nu är jag hur pigg som helst! Har redan hunnit fixa mig och jag ska åka om en timme.. Vad ska jag nu göra?


HAR FÖRSÖKT MED DET GÅR INTE..

Helvete. Jag ska gå upp om tre timmar och jag kan inte sova.
Hur fan ska jag orka imorgon..? Usch va jobbigt det här är.

SNYGG TJEJ

Kom hem precis. Jag var ute och träffade Kim, Jeppe, Putte, Matilda och Linus. Vi snackade och en jätterolig sak hände, hahaha jag och Matilda fick damp garv. Så jävla kul. Men iallafall. Nu ligger jag i sängen och kollar på Beck. Pratade med Anna en stund också.. 

Jag - Men hurru, jag måste tvätta bort sminket nu. 
Anna - Men du hade ju inget smink? haha
Jag - Nej men jag menade att jag skulle kolla på Beck . 
Anna - HAHAHA , så dålig Amanda.

Hahahah.
Aja. Snygg tjej. Godnatt. Puuuuss

SOMNA BREDVID DIG

Jag försöker vara stark. Jag försöker klara mig.
Men sängen känns så stor här utan dig.. 

Jag undrar hur du mår och om du tänker på mig nu.
I mina tankar finns det bara du.

Och jag vet, jag vet att jag inte fungerar utan dig.
Men jag vet. Ja, jag vet att allting kommer ordna sig,
Om jag får somna bredvid dig.

Photobucket

Så länge man inte ger upp har man inte förlorat.


MIN BEBIS












Söndagar är härliga ibland.

Jag har inte kunnat uppdatera något eftersom jag har varit på landet. Det har varit sjukt mysigt verkligen! Jag har kopplat av och bara tagit det lungt. Jag har kollat på film, ätit massa gott och ja.. Allt har bara varit helt underbart! Det måste göras om. Hugo och Moster kom även också dit en stund, så det var mysigt.

Och nu har jag äntligen kommit hem. Borta bra, men hemma bäst. Ellerhur? Jag och Anna håller redan på att tagga tills nästa helg. Och vet ni vad? Nu går vi bara den här veckan. Sen är det höstlov! Tummen upp på det. Även fast jag har ganska mycket och göra den är veckan i skolan.

- Svenskan.
- Mediekunskap provet.
- Göra klart min påse i Trycktekniken.

När det är klart, så känns allting superbra. Engelskan är inte ens jobbig längre. Lektionerna har blivit rätt bra faktiskt. Förut hade jag ju seriöst ångest att gå på lektionerna. Efter jag ätit, ska jag möta min älskade Tildis. Sen klockan 21:00 ikväll är det "Beck - Skarpt läge" på fyran som jag bara måste se.


I'M HERE WITHOUT YOU BABY


UNDERBAR KVÄLL

Fyfan vilken rolig kväll det blev tillslut! Jag skulle egentligen följt med till Landet, men tillslut gav dom med sig och jag fick vara hemma. Då var klockan runt 8 och eftersom det blev så sent, tänkte jag att det skulle bli en hemmakväll med film mys och sådant.

Träffade Matilda och Linus en stund. Pratade lite med dom. Sen ringde Marcus mig, så jag drog hem till honom där han, Viktor, Felix, Jacke, Shervin och Simon va. Vi kollade först på film. Sen kom Marcus med en jätterolig ide, så det slutade med att det spelades Gitarr, sjöng osv. Hahaha riktigt rolig kväll. Jag vet inte när det var sist jag garvade så sjukt mycket.

Kom hem för en stund sen, så jag har borstat tänderna och så. Nu ska jag kolla på "The break up" , vi hörs senare! Imorgon ska jag ju till landet.. Ska bli mys. Puss.


Bilder från när vi bakade knäckkakor igår..






Lite om idag.

Kom hem för ett ganska bra tag sen. Har ätit lite mellis och sånt! Har även tagit lite kort på mig själv också, även fast jag ser ut som jag vet inte vad just nu.. Men iallafall. Idag i skolan var det rätt chill. Dagen gick fort, precis som jag sa! Förutom på idrottslektionen där vi hade teori. Där var jag på ganska flummigt humör, hihi. Så lärarn orkade typ inte med våran klass, så fick vi gå ut i några minuter. Sen fick vi komma in igen och sätta oss en person per bord, hahaha. Vi måste verkligen varit jobbiga. Stackarn!

I skolan fick vi kycklinggryta tills lunch. Inte sådär jättegott. Men det funkade. Engelskan börjar bli rolig nu. Förut hatade jag det så fruktansvärt mycket asså.. Helt sjukt. Jaja. Nu ska jag gå och kolla vad mamma har köpt för skor till mig. Wie!




22 OKTOBER

Godmorgon! Imorse när jag vaknade snöade det hur mycket som helst.. Helt sjukt! Men det är mysigt, förutom det första jag gör när jag går ut är och ramlar. Så jag kommer säkert få ett blåmärke på rumpan, hahaha det gör fett ont :D Nu är jag iallafall i skolan och lyssnar på musik. Ska snart börja med mitt arbete. Slutar klockan 2 idag, härligt. Känns som det här dagen kommer gå rätt snabbt! Jajaaa. Nu ska jag sluta skriva.

En bild på mig och Linda för några helger sen <3


LOVE THE WAY YOU MAKE ME CRY


HEMMA NU

Jag kom hem för kanske lite mer än en halvtimme sen. Mamma och Pappa är och handlar, så jag gjorde ordning två mackor medan. Är så jäkla hungrig! Pratar även med Marcus just nu. Väldigt trevligt. Imorgon är det fredag! Yes. Den här veckan har gått så sjukt snabbt. Galet.


21 OKTOBER

Just nu har jag datakunskap. Slutar halv 5.. Drygt. En timme kvar! Men när jag kommer hem ska jag göra knäckkakor, så himla gott! Nu ska jag fortsätta arbeta med min muntliga presentation om mig själv som jag ska göra nästa vecka. Börjar även få lite ont i huvudet. Men nu ska jag inte klaga. Imorgon blir det helg! Sen går vi bara en vecka till, så är det höstlov. Det går snabbt!

Läste Hugo Rosas blogg nyss. Blir så ledsen när det tar slut mellan människor. Haha jag vet, jag är störd. Det gäller alla kärlekspar.. Men alla måste ju hålla med om att Paulina och Hugo var söta tillsammans. För det var dom. Känns som det tar slut mellan dom flesta nu.. Aja. Nu ska jag fortsätta arbeta och längta tills jag får åka hem! :D

Kommer aldrig någonsin sluta älska denna låt.


SKOR SKOR SKOR..



Okej.. Jag brukar kunna hitta snygga skor. Jag brukar älska att gå in i skoaffärer. Jag brukar oftast hitta skor jag faller för. Men nu har jag varit och kollat mycket och inte hittat ett piss. Det här året verkar dom ha problem med att tillverka både varma och snygga skor.. Jag blir seriöst galen. Och jag tänker verkligen inte ha kängor som ska vara årets mode. Nej usch. Fast dom skorna som är här över ser väll rätt okej ut.


JAG TOG KÄR, DU TOG LEK.

Kom hem för en stund sen. Var somsagt ute och träffa Kim och Putte. Höll på få en moppe i huvudet, annars var det rätt kul faktiskt :D Imorgon ska jag gå upp 06.00 och ta bussen som går 06.56. Vi är världens längsta dag imorgon, vilket är jättejobbigt. Men jag kan inte komma ihåg när jag var i skolan på en torsdag sist, så nu är det ändring på detta!

Såhär ser vårat schema ut. Rätt okej ändå. På fredagar slutar vi klockan 14.00. Vi har alltså inget inget arbete. Det är bara om man behöver göra klart något osv. Så kan man ta den tiden där! På onsdagar slutar vi 13.25, så alltså ingen stödtid eller mattetid där eller. Så ja. Jag är nöjd med våran schema, förutom torsdagar.



Nu ska jag ladda ner "I rymden finns inga känslor" . Sen ska jag sova.
Och hörrni! Snart är det fredag. LOVELY!

OM JAG FICK..

Om jag fick välja dig eller ingen, skulle jag inte tveka en sekund.
Jag skulle välja ingen.

TIOENDE FÖRSÖKET

Kim ringde för ett tag sen och bad mig träffa honom. Frågan är bara när han åker hit.. Jaja. Ikväll ska jag kolla på "I love you, Man" Haha.. Undra hur många gånger jag har kollat på den nu fast somnat. Men idag ska jag förfan klara det, hahaha :D Har även sovit lite idag, så himla skönt. Jag sover eftermiddag varje dag typ.. Jag kan inte hålla mig vaken. Det går inte. Men nu har jag ätit middag och sånt där.

Nu ska jag börja kolla lite på filmen, hihi. Hörs senare.

Jag får dig att vara vaken på natten och tänka på mig.

Photobucket
Du kan säga nej, när allt jag vill höra är ett ja.


20 OKTOBER

Imorse vaknade jag halv 7. Gick upp och fixade mig. Åt frukost och sånt. Sen drog jag och Anna till skolan, vilket var väldigt kallt. Det är verkligen kyligt ute nu.. Och imorgon ska det bli snö (!!!) Helt sjuuuukt. Jag måste hitta vinterskor. Skulle egentligen åka in till stan idag, men jag orkar verkligen inte. Får be Mamma köpa skor åt mig. Sen om jag inte tycker om dom får hon lämna tillbaka dom. Men jag tycker om mammas stil på skor. Hon har verkligen bara snygga skor!

Efter skolan gjorde jag Matteprovet som jag hade missat när dom andra gjorde. Så jag och Pernilla fick stanna kvar och göra det. Kändes sådär.. Innan pluggade jag som fan. Sen när jag satt där, så kunde jag inte ett jävla piss. Så irriterande. Allt blandades ihop i mitt huvud. Men jaja. Får hoppas på ett bra resultat iallafall. Sen åkte jag och Pernilla taxi hem, så det var väldigt skönt. Slapp åka tåg och buss hem helt ensam! Så jag kom hem tidigare än vad jag trodde.. Super! :D



Nu sitter jag och äter Macka med Juice. Ska kolla på film nu. Hörs senare!


SOV GOTT

Klockan är halv 1. Jag borde somnat för länge sen.. Usch va dålig jag är. Imorgon börjar jag klockan 9. Så ska ta tåget som går 07.26. Hoppas dagen går snabbt imorgon. Jag kommer säkert vara hur trött som helst.. Men jaja. Jag får skylla mig själv. Nu ska jag somna till en film! Godnatt :D


KNASIGA MINNEN

Har suttit vid msn och skrivit med lite folk. Rätt kul faktiskt. Har även pratar med min stumpis Linnea i telefon. Vi pratade i över en timme. Alltid lika härligt. Vi pratade om gamla minnen, så jäkla kul och höra hur andra personer upplever en när man är sur.. Haha! Som en sak som hände för ganska länge sen.

Jag och Linnea gick varje morgon till skolan och så har jag stått och fixat mig och grejer.
Linnea - Gud va fjortis du såg ut nu, Amanda!
Jag - Men dudå och dina jävla bilder i din blogg. DRA.
Linnea - A nu går jag till skolan utan dig.
Jag - Mm hejdå.

Va elak jag va.. Haha :D

JAG HAR IALLAFALL FÖRSÖKT

Jag ger upp. Matte är för svårt för mig.
Jag fattar ingenting. Känner mig så värdelös.

Får jobba imorgon ordentligen på lektionen innan jag har provet. Den håller ju på i en timme och 25 minuter, så det är bra :D Då kan jag fråga om hjälp också. Nu är jag värd min varm choklad, hihi.

PLUGGA PLUGGA PLUGGA

Idag var jag somsagt i skolan. Det gick snabbt, bara att det hände en ganska obehaglig sak.. Jag och Anna hoppade över sista lektionen och drog hem. Vi fick ta 545H, eftersom inga andra bussar gick. Så att åka runt hela skiten, det är kul.. Aja. Fanns inte så mycket att göra åt.

När jag kom hem hade jag jätteont i huvudet. Så det var bara att gå och lägga sig! Vaknade för kanske en timme sen och har redan ätit middag. Snart ska jag sätta mig och plugga på Matten. Har ju prov imorgon.. Aja. Får hoppas på att det går bra. Kan ju iallafall lite.

Sen när jag är klar. Så ska jag göra en stor kopp varm Choklad och lägga mig i sängen och kolla på film. Mysigt! Och någonting att se fram emot. Jag älskar varm Choklad. Bland det bästa som finns, hihi. Därför är det alltid bra att ha mål. Så när jag har pluggat klart, då får jag äntligen dricka det! Bra va? :D


19 OKTOBER

Godmorgon! Sitter och äter frukost nu och snart ska jag till skolan. Jag har svenska redovisning idag. Läskigt, men det kommer säkert gå bra. Måste ju få det gjort liksom..

Jag kollade ut genom fönstret för ett tag sen. Så himla tråkigt väder. Fyfan! Nästan så man vill vara hemma och bädda ner sig i sängen med massa filmer. Men nej, det ska jag inte göra :D

Nu måste jag borsta tänderna. Vi hörs senare.

TIDEN GÅR SNABBT

Nu: Duscha.
Sen: Sova.

Godnatt.


-

Finns det en chans..?
Photobucket

PICTURES




TEENAGE DREAM

Sitter och lyssnar på bra musik! Har nyss pluggar klart och nu kände jag för att ta en paus. Ska snart gå och ta ett bad. Så himla mysigt. Det bästa som finns. Man känner sig så jäkla fräsh.

Imorgon ska jag in till stan tror jag. Om jag orkar. Har inte riktigt bestämt mig än. Haha.. Jag är störd. Tackar nej till shopping liksom? Som idag. Då orkade jag inte, så jag åkte hem och sov. Vad händer med mig? Haha. Läser Veckorevyn också. Kulkul. Måste även plocka upp lite saker från mitt golv, eftersom städerskan kommer imorgon. Så ja. Dags att ta tag i det nu :D

Jag saknar sommaren. Sommarkvällarna..

SKREV AV MIG LITE

Okej. Vart ska jag börja? Sitter just nu och lyssnar på en låt som påminner om dig. Den tiden vi hade. Jag kan varken säga att den var bra eller dålig. När du mådde bra, då var allting bra. När du var sur, då förstörde det allting. Jag kan heller inte säga att jag saknar dig, för det gör jag inte. Men jag kan inte säga att jag inte bryr mig om dig, för det gör jag. Du har ändå varit min en gång i tiden. Och jag försökte hela tiden finnas där vid din sida. Försökte hela tiden hjälpa dig från allt skit. Men du ville inte ha min hjälp. Du ville inte inte inse att det var du som gjorde fel. Inte jag. Jag visade bara hur mycket jag egentligen brydde mig om dig.

Jag såg dig inte längre som den personen som du var från första början. Då du var han som alltid stod upp för mig. Du gjorde mig starkare. Idag är du inte han jag lärde känna och det är synd. Men jag tänker inte höra av mig till dig. Du sårade mig så sjukt jävla mycket. Jag kan fortfarande inte förstå hur en person som hade världens finaste insida, kan förändra sig så mycket.

Men glöm aldrig vem som stod där när alla svek.

PRECIS JUST NU






18 OKTOBER

Sitter i skolan nu. Vi har medieproduktion. Jag ska hålla på med Keynote, då jag ska göra en presentation om mig själv. Idag ska jag hem och plugga! Både på mitt Svenska arbete och Matten. Vi slutar kvart över 1, så skönt. Nu måste jag lyssna på vad min lärare säger. Hörs snart!


DONT NEVER LOOK BACK


Du borde få nobelpris för rollen du spelade.

SÅ KAN DET VARA

Just nu sitter jag och pluggar Matte. Tråkigt men det måste göras! Sen ska jag kolla klart på "Disturbia" . Haha det var så kul imorse. Varje gång vi satt på "I love you, Man" , så somnade jag efter 10 minuter kanske. Miriam ser klart den. Jag somnade och vaknade upp "Ska vi kolla på film?" Så kollar hon på mig. Jag bah "I love you, man kanske?" Haha låter inte så kul kanske, men det tyckte iallafall jag. Mirris var nog lite trött på den filmen, men det tänkte inte jag på. Jag ville endå se klart den efter ungefär fjärde försöket. Haha :D Men jag har ändå inte sett klart den än.. Hahaha.

Nu ska jag hämta kakor. Gotti! Vi hörs senare. Om jag inte somnar till filmen..


BILDER DEL 2 FRÅN IGÅR










SOVIT SOVIT SOVIT

Jag har sovit bort ungefär hela dagen, så otroligt skönt. Snart ska jag gå upp och fixa naglarna. Smsar med Matilda. Är så stolt över den tjejen! Så duktig. Men iallafall. Pappa ringde för en stund sen och frågade vad jag ville äta och jag är varken törstig eller hungrig. Knasigt. Men någonting skulle dom köpa. De är på landet. Skulle egentligen följt med, men har ingen ork i kroppen. Sov rätt så dåligt inatt..

Imorgon är det skola. Skönt att vi bara har två lektioner. Jag ska även plugga imorgon, så jag blir klar med allt! Jag vet själv hur stolt jag blir över mig själv när jag har pluggat ett tag, haha :D Jaja. Vi hörs senare. Ska ta en dusch först. Puss!


BILDER FRÅN IGÅR












LYCKAD KVÄLL

Igår vid runt 8 drog vi hem till Angel. En gammal klasskompis till mig. Där var det askul! Träffade en vän som jag inte har träffat på sjukt länge. Vi hade så mycket att ta igen från sist. Allt som har hänt och så. Nej den tjejen kommer jag alltid lita på och självklart finnas där för henne. Men allt var så himla roligt igår! Några körde dansstopp med mig, hahaha :D Jag och Miriam drog hem runt 1. Sen kollade vi på film, men jag somnade typ direkt. Haha. Men det vart en lyckad kväll igår!
Bilder kommer senare. Anna måste bara skicka dom till mig först!

17 OKTOBER

Kvällen vart ganska lyckad igår kväll! Just nu ligger Miriam bredvid mig. Hon sov över här inatt. Idag blir det en lugn dag iallafall, haha :D Ska göra ansiktsmask och lite sånt. Måla naglarna. Sen ska jag bara ligga och kolla på film exakt hela dagen. Jag både ogillar och gillar Söndagar. Ogillar för det är skola imorgon. Gillar för att det är mysigt att bara ta det lugnt ibland.
Ska sätta på filmen "I love you, man". Har sett den förut och vad jag kommer ihåg så var den superbra! :D Efter det ska väl vi gå upp och äta frukost.. Har ätit lite godis också, haha. Ajaj. Eller äääsch.
En bild för några helger sen. Jag, Anna och Simon.

SKOLFOTO OCH ENSAMFOTO




Mitt skolfoto/ensam foto.


DET JAG FICK MED MIG HEM








Det här lilla fick jag med mig idag. På måndag ska jag in till stan med Mamma och shoppa istället, så det blir superbra! Och då kan vi gå i hur mycket affärer som helst, utan att Andreas och Pappa ska tycka vi är jobbiga. Nej men idag var dom faktiskt duktiga! :D

Koftan kommer från JC , 400 kronor.
Nagellacken kommer från Kicks, 100 kronor.

HEMMA FRÅN STINSEN

Kom hem från Stinsen för en liten stund sen. Hela familjen åkte dit. Men det var så tråkigt och utplockat överallt. Hittade litegrann, men jag tar kort på det snart. Vi tog även en fika med Tessan och Gunnar som också var i Stinsen, så det var mysigt!

Väntar på att Matilda ska smsa så jag kan gå ut och möta henne. Sen ska jag börja fixa mig till kvällen! :D Får se vad som händer, men lite planer har jag allt. Hihi. Jaja. Nu ska jag kolla klart på filmen "Disturbia" , jättebra är den. Puss

16 OKTOBER

Vaknade runt 9 imorse. Så nu har jag hunnit äta frukost, duscha och snart har jag fixat klart mig också. Det kommer några elektriker hit snart. Så bäst att vara snygg.. Haha nej skoja! Jag ska faktiskt till Stinsen med mamma och kolla om jag hittar något kul! :D Älskar att shoppa.. Blir så glad!

Ikväll är det utgång för min del! Är jättesugen på att fixa mig. Hela den här veckan har jag varit helt sliten och usch. Och nu är det äntligen helg! Så ja. Fixa fixa fixa mig! Haha.. Vad ska ni själva göra idag? Myskväll? Festa? Gå på bio?

Jag tror även Sako skulle komma till Väsby idag, så den bruden vill jag allt träffa! :D Får se vad som händer. Hoppas alla är lika taggade som dom va igår.. Haha fyllo sms, haha älskar! Jaja. Nu måste jag verkligen fixa klart mig, annars får mammi damp på mig! Hahah hon har sagt till mig ungefär 5 gånger nu. Inte bra! Nu jävlar ska jag visa henne hur snabb jag är :D HÖRS SEN!

Snygg pose. Ohyeah!

NÅGRA BILDER FRÅN IDAG










ÄNTLIGEN FREDAG

Dålig uppdatering. Jag ber om ursäkt. Men har knappt suttit vid datorn fören nu. Idag var jag i skolan, vilket gick rätt så snabbt. Hade bara tre lektioner, så det var skönt :D På idrotten tog jag i som fan. Fyfan va jobbigt det var. Trodde jag skulle dö ett tag där, hahah. När jag kom hem skulle jag egentligen träffat Sako. Men det blev så sent allting och Matilda kom över till mig och så. Hon var supertaggad på att gå ut och ta bilder, så efter mycket om och men fick hon ut mig, även fast jag såg ut som jag gjorde.. Jaja!

Mamma kom precis med bilen när vi kom hem, så jag åkte med henne och handla. Vi handlade massa saker. Från ansiktskrämer till dvdfilmer. Från godis till chips osv. Och till middag åt jag Ost och Skinkpaj. Älska! Vi satt nere vid tv:n och kollade på Idol. Och jag tycker en kille är rätt snygg där faktiskt. Minns inte vad han hette nu, men aja. Det tog inte långt tid innan jag somnade, men det var lika skönt det.

Mamma väckte mig efter ett tag och frågade om jag skulle sova där nere. Men jag hade inte tagit bort sminket eller någonting, så det var bara gå upp och tvätta av det. Men det bästa är att jag ligger i världens bästa säng. Min säng är så himla himla mysig.

Nu ska jag antingen kolla på "I love you, man" eller "disturbia" . Sen lär jag väl somna någongång. Imorgon är det lördag. Då ska jag försöka få iväg Mamma med mig och shoppa. Hoppas jag lyckas! Jag måste köpa fondation, nagellack, stövlar, vinterjacka, halsduk och lite sånt där. Det har blivit så sjukt kallt ute. Och juste! Idag snöade det i Uppsala!! :D Så mysigt.


GULLIGT


Sitter och pratar med Christopher Blanck. Han är så söt.
Killen som alltid får mig på bra humör.
Kärlek till dig, vännen.

PLUGGAT

Nu har jag pluggat lite Matte. Och även Svenskan. Gjort klart min tal. La till lite grejer och så.  Nu är jag rätt nöjd faktiskt. I matten har jag pluggat lite till provet jag ska ha på Onsdag. Hoppas på att det kommer gå bra! Känns som jag kan det mesta iallafall. Någondag ska jag ringa Farmor & Gustav också och frågade om jag kan komma över och plugga där. Jag lovar er. Om det är någonstans jag jobbar bra, så är det hos dom.

Imorgon är det Fredag. Så skönt! Då ska jag iallafall till skolan, eftersom jag har mina tamponger nu, haha :D Sen när jag kommer hem ska jag och min älskade Mamii åka och handla massa gott. Längtar. Skönt med en hemmakväll bara. Sen på lördag blir det utgång. Jaja. Nu ska jag äta upp mitt godis. Sen ta bort sminket. Sen blir det att somna till någon film..

Träffade Linnea en stund också. Kul som alltid! Kärlek till dig.

UTE OCH SPRUNGIT

Bestämde mig för att jag skulle ut och springa. Så nu har jag varit ute och sprungit i 45 minuter :D Men fan va det blåste, men ändå mysigt väder. Kände att det var lika bra nu när mensverken hade försvunnit och just för att den här veckan har jag ätit så mycket onyttigt. Duktig tjej! Ska snart ner och duscha och fixa till mig lite. Känner mig faktiskt riktigt duktig. Inte ofta jag bestämmer mig för att gå ut och springa, men det ska bli oftare nu.
Sprang ett tag vid Norrviken. Riktigt mysigt!

TILLBAKA

Gick till Ica med Andreas. Kom tillbaka med cola, godis och en Mupp Alex. Nu ska jag titta på Beck och bara ta det lugnt. Skönt. Ska även skriva en lista på vad jag och Mamma ska köpa imorgon. Då menar jag mat och sånt där fredagsmys som godis, chips och dipp osv! :D

Nu ska jag sätta på mig mina myskläder. Sätta på filmen och äta en jävla massa godis!
Helt underbart.






TA EN PROMENAD TILL ICA

Vaknade kanske för en halvtimme sedan. Ska snart gå ner till Ica med min Storebror som också är hemma idag. Vi ska köpa lite godis och sånt. Mysigt. Sen måste jag allvarligt talat ta tag i mina läxor. Matteprov på Onsdag. Svenskatal på Tisdag. Och kunskapsprov måste jag också göra. Det blir mycket för mig nästa vecka. Alltså börja nu i tid - så är det avklarat sen. Så skönt att ha det överstökat.

Vad ska ni själva göra idag? Plugga som jag? Träffa pojkvän eller vänner? Kaske bara vara hemma och mysa framför en film? Väldigt fint väder är det ute iallafall. Så det är bra! :D Kanske tar med mig systemkameran ut. Får se hur jag gör. Nu ska jag fixa mig lite. Hörs senare.

Bild från min tjejmiddag/chillkväll.


14 OKTOBER

Godmorgon. Idag är jag riktigt jävla grinig! Imorse vaknade jag 06.20 , och skulle ta bussen som gick 56. Precis när jag går ut från dörren med värsta mensverken kommer jag på att jag måste ha tamponger med mig över dagen. Så det var bara att gå tillbaka. Men vet ni vad? Jag hittar inte en enda jävla tampong.  Alla är slut och då är det inte många minuter kvar tills bussen har gått. Jag får panik och det slutar med att jag sätter mig och grinar.. Hahaha. Jag är ett riktigt pms barn ska jag säga er. När saker inte går som jag vill när jag har min mens, då ska man akta sig. Jag kan bli riktigt sur eller riktigt ledsen. Mamma och Pappa kom med massa förslag, men jag var bara förjävlig mot dom. Mamma missade tillochmed sin buss. Jag känner mig jättedum! Men jag var så ledsen. Förstår inte varför egentligen, men fyfan vilka humörsvägningar jag har. Ja nu kanske ni förstår. Jag  är hemsk den här veckan, så idag är jag hemma.

Slutpratat om det. Nu vet ni alla varför jag är hemma idag. Hahaha.. Så vad ska man göra idag då? Plugga Matte! Ett måste. Nu ska jag göra ordning mackor och Oboy. Galen morgon. Dags att ta det lugnt nu. Ska tända lite ljus och sånt mys. Ligger även och lyssnar på musik som gör mig glad. Lite positiv måste man allt vara.


LE FÖR DET SOM EN GÅNG VAR









Då det tog slut trodde jag aldrig någonsin att jag skulle kunna gå vidare. Jag trodde aldrig jag skulle bli lycklig igen. Jag minns känslan som om det var igår. Men nu kan jag inte säga något annat än att det gjorde mig starkare som person.

En vän sa till mig , "En dag kommer du kunna se tillbaka och le för det som va" och det stämde ju. Det har hänt att jag kommit på mig själv då jag har suttit med värsta leendet, hahaha :D Visst är det konsigt egentligen? Först var jag så krossad att jag ville dö typ. Så kändes det iallafall. Och idag är jag superglad för att jag fick uppleva den tiden med dig.

JAG ÄR KÄR I KÄRLEKEN




BLOGGEN ÄR CP

Okej.. Jag har ingen aning om varför lösenordet kommer upp hela tiden. Det är något stört. Men när det gör det , håll in enter då tills det försvinner! Medans försöker jag fixa till det :D

Blir det såhär för er alla?


VAD SOM HÄNT IDAG

Idag när jag kom hem från skolan , så sov jag en stund tills Marcus ringde och väckte mig. Han bad mig komma ut. Senare träffade vi Matilda. Satt med henne vid Odenslunda tills hon skulle åka och dansa och vi skulle hem och äta. Jag har inte gjort så mycket idag faktiskt. Mamma pratade om att möblera mitt rum. Men jag orkar nog inte idag. Vill bara ligga i sängen och kolla på film.. Haha. Idag har jag faktiskt inte ätit chokladpudding. Duktig tjej, hahaha :D

Måste fixa bloggen också. Några har sagt att när man läser, så kommer det upp lösenordruta, vilket är lite konstigt. Får se vad som är felet! Idag när vi åt pratade jag och Mamma om att ha en Mamma & Dotter dag nu igen på fredag. Först ska vi äta förätt, varmrätt och efterrätt. Mys! Sen kanske vi ska basta. Och sen hyra film och köpa massa gottgott! Låter inte det mysigt? :D Sen prata en massa.. Min mamma är som en bästavän för mig. Jag kan berätta det mesta för henne och hon förstår så jäkla bra. Så skönt!

Juste! Idag var det lite kul i skolan. Jag bah "Fan va gott det skulle vara med pannkakor! Ååååh va sugen jag blev nu. Fan.." Så kollar en kille i min klass på matsedeln och då ÄR det pannkakor. Jag blev superglad :D Haha. Jag visste verkligen inte om det. Men ibland har man tur!


BILDER TAGNA PRECIS JUST NU





13 OKTOBER

Godmorgon. Jag kan börja med att säga att jag har helvetes jävla mensverk, så idag är det inte min dag. Men ändå ska jag ta mig till skolan! Dum som jag är. Bra som jag är. Jag kommer säkert vilja åka hem inom en timme. Jag har så sjukt jävla ont asså.. ÅÅÅÅH. HATA. Okej. Förlåt. Nu borde jag ta och bli lite mer possitiv. Det som är skönt idag är att vi bara har två lektioner. När jag kommer hem ska jag äta Chokladpudding med Hallon.. Haha Woooho! Juste. Mina föräldrar va hos Eva & Roger igår (mina extra föräldrar som jag brukar kalla dom för). Så när mamma kom hem, hade hon choklad med sig till mig. Bara för jag är så godissugen just den här veckan. Skitjobbigt..
Nu måste jag fixa det sista. Sen ska jag ta bussen som går 24.
Blä på skolan. Önska mig lycka till idag!

FLUMM

Igår var jag på riktigt flummigt humör. Först var det rätt skön dag. Sen på tåget hem har Anna fötterna på sättet. Så har hon precis somnat.. Vilket hon försökte göra ungefär 8494 gånger. Så kommer kontrollanten och säger till henne och då blir hon helt pigg. Det är svårt att skriva det såhär. Men roligt var det!

Sen så skulle jag driva och hade min mössa jättelångt ner. Så frågade Kontrollanten Anna vad jag gjorde. Och då kunde jag inte hålla mig, haha. Så vi började asgarva. Och kontrollanten var fett skön. Hon bah "Nästa gång en kontrollant kommer, sätt över din halsduk då" säger hon till Anna. Haha :D
Sen när vi går av tåget och går mot spärren vid Väsby Station. Då kommer en tjej springande och ramlar medan hon fortfarande försöker hålla sig uppe. Såg grymt roligt ut! Haha. Vi var tvungna och gå till andra spärren för vi garvade så mycket. Hahaha elaka! Men det såg verkligen kul ut. HAHAHA. Stackars tjej..

12 OKTOBER

Hej på er! Kan ni gissa vad jag håller på att göra? Haha.. Chokladpudding med Hallon. Herregud. Jag kommer bli fet. Men skitsamma. Man lever bara en gång! Haha. Idag måste jag plugga lite också. Ska även kolla på Beck! :D Älska. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på att bara ta det lugnt ikväll.

ORKAR INTE VARA VAKEN LÄNGRE

Nu ska jag sova. Hörs imorgon! Godnatt.

DU KOMMER ALLTID FINNAS I MITT HJÄRTA

Min älskade lilla Misse. Saknar dig så oerhört! Hoppas du har det bra där uppe i himmelen..

KALLT

Kom precis in. Gick och mötte ett bi, även kallad Matilda, haha. Nej men hon behövde prata, så jag va ute med henne ett tag. Och fyfan va det är kallt ute. Mina fingrar har blivit till is. Nu ska jag göra ordning varm choklad och lägga mig i sängen och kolla på beck ♥ .
Just nu läser jag bara lite bloggar. Pratar lite med Andreas också. Han satt just på mina fina djävulhorn som blinkar. Skitballa! :D Haha. Nu väntar varm choklad på mig. Hörs senare.
Visst ser jag ut som en djävul? Hihi. Men isåfall är jag en snäll djävul! :D

VAD TROR NI JAG ÄTER

Kom hem för en stund sen och nu ligger jag i sängen och äter Chokladpuddig med Hallon. Så sjukt gott! Onyttiga veckan för min del.. Haha. Pratade ett tag med Miriam också. Är sjukt taggad på feeeeest. Kan det inte hända något riktigt riktigt roligt i helgen? Längtar.
Nu ska jag kolla på Beck. Sen ska jag plugga! Vi hörs senare.

ÄNTLIGEN ÄR MÅNDAGEN SLUT

Nu slutar vi , så nu är det hem och bara ta det lungt. Jag orkar inte åka in till stan. Kanske gör det imorgon.. Får se. Jag bestämde mig för att kolla på film, sätta på mig myskläder och äta massa gott. Mysigt. Hörs när jag kommer hem. Puss!

FRÅGOR OCH SVAR

Karolina om LÄNGTAR REDAN TILLS DET BLIR HELG:
gillar du ditt hus?
vad är du mest beroende av?
gillar du cola?
varför tycker du inte om att kolla på tv?
är det sant att du bajsar 2 gånger per dag?
vad är ditt mellannamn?
trivs du i uppsala?
när du skriver att du åker till skolan betyder det då att du åker dit? elelr ljuger du bara? jag menar inget illa men vissa gör det och jag tycker det är fel :)
din blogg är bra men lägg in mera bilder på godis så blir den bättre! ;D


Svar.

1. Ja, det gör jag. Förutom mitt rum!
2. Mitt älskade bodylotion.


3. JA! Det gör jag :D
4. För jag blir så rastlös av att bara sitta och glo, haha. Men om det är något bra program, så är det roligt! Haha..
5. Bajsar mer gånger per dag... Nej men ärligt, så nej :D 
6. Emily Helene.
7. Ja. Det gör jag! Det bästa här är folket. Alla är så glada och trevliga. Så det är bra!
8. Jag åker till skolan när jag säger att jag ska det. Haha..
9. HAHA ..

BILDER FRÅN MIN MORGON








10 OKTOBER

Godmorgon! Nu sitter jag i skolan och håller på med Photoshop. Vi har tagit kort på våran morgon, så nu ska vi fixa till dom och så :D Kan lägga ut några senare. Jag vaknade klockan 6 imorse. Gick upp och åt frukost. Jag gjorde det jättemysigt. Tände massa ljus och så. Sen vaknade Mamma och Pappa, så då fick jag lite sällskap!

Idag slutar jag kvart i 2, skönt. Vi ska hålla på med det här hela dagen, så det blir kul. Jag funderar på att åka in till stan idag och shoppa lite med Mamma. Hoppas hon kan. Ska ta och ringa henne, när jag får rast. Men nu måste jag fortsätta med mina bilder.


LÄNGTAR REDAN TILLS DET BLIR HELG

Ikväll har det varit en riktig myskväll för min del. Ligger just nu i sängen och kollar på Beck. Till middag åt vi makaron pudding, vilket var supergott. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Juste. Har även kollat på "Bedtimes stories" , så sjukt bra. Haha. Adam Sandler är med i den. Ni som inte sett den borde absolut se den. Det är iallafall en film jag rekommenderar.
Har gjort chokladpudding ikväll. Med smultron. Så himla gott! Älska. Snart ska jag antagligen sova. Skola imorgon.. Fyfan. Ångest. Orkar inte. Vill inte. Men måste. Det är bara ta sig i kragen och gå upp klockan 6 imorgon. Bussen går 06.56.
Nu ska jag kolla klart på Beck. Hörs imorgon, om jag somnar till filmen.

GE MIG NU

B.young Torben-Car  Black ICHI I-Momo-Ca Dark Heather Grey Kling Dress Hearts Black

DU ÄR OCH KOMMER ALLTID VARA EN IDIOT

Jag kan inte göra något annat än att le för tiden vi hade.
Jag kan inte göra något annat än att skratta för minnena vi har.
Jag kan inte göra något annat än att vara glad för allt, jag fick uppleva med dig.
Jag kan inte göra något annat än att vara stolt över att jag gick vidare utan dig.
Jag kan inte göra något annat än att säga:

AAAALDRIG. MER. BLI KÄR.

Photobucket

IGÅR KVÄLL

Somsgt. Igår var jag hos min farmor. Där även min släkt (på pappas sida) var. Det var jättemysigt. Vi satt och pratade om massa saker. Och till efterrätt var det marängtårta. Bland det bästa som finns. Haha. När klockan var 10 så fick jag skjuts hem av min kusin. Bytte jacka till en varmare och drog ut och mötte mina underbara vänner. Först drog vi till Donken, satt där ett tag. Sen drog Jag, Anna, Christopher, Pontus, Jacob, Johannes, Shervin, Markus, Shakar hem till Fredrik. (Förlåt om jag glömt någon) . Där lyssnade vi på massa bra musik, blandannat Abba. Så det blev en del dans. Sen satt vi ett tag och bara prata. Fick skjuts hem av Blanck runt 2. Tack! ♥

Somnade direkt när jag kom hem. Var riktigt trött.


10 OKTOBER

Godmorgon.. Haha nej men vaknade inte för så länge sen. Fast känner mig fortfarande inte direkt utvilad. Hur mycket måste jag sova egentligen för att känna mig pigg..? Sjukt det där. Idag har jag bara legat i sängen och tagit det lugnt. Kollade på en läskig film, haha eller jag tyckte den var läskig iallafall. "Mirror 2" heter den. Den var väl helt okej. Inte bästa filmen jag sett. Inte sämsta heller.

Håller även på att ladda ner Beck 1-8. Haha ja. Jag älskar Beck & Wallander filmerna. Måste även plugga idag. Så tråkigt. Men jaja. Blir bara på dålig humör av att tänka att de är skola imorgon. Min kusin berättade att man kan få skavsår i magen om man är stressad. Och varje dag jag ska till skolan har jag ont i magen, som det skär sig. Ibland kan jag få så ont att jag typ måste sätta mig ner? Förstår inte vad det är. Men nu har jag berättat det för Mamma och Pappa , så vi ska åka och kolla vad det är. Det konstigaste är att jag aldrig får det på helger. Så något med stress eller ångest kanske.

Snart ska jag ta en dusch. Skönt. Sen får jag se vad jag hittar på.

BERÄTTAR MER IMORGON

Hemma nu! Har varit rätt najs ikväll. Men berättar allt imorgon, för nu ska jag sova. Men först ska jag ta en riktigt varm och skön dusch. Härligt! Men jaja. Godnatt snyggingar!

En bild från Lindas tjejmiddag! ♥

PÅ BRA HUMÖR

 
Jag just nu. Och min älskade Storebror! Sitter här och väntar på att alla ska basta klart. Sedan ska vi ta en promenad till Farmor min. Ska väl bli mysigt. Min älskade kusin ska vara där. Så då blir det lite roligare. Nu ska jag bara fixa mig. Byta kläder och välja vilken jacka jag ska ha på mig.

Vi hörs senare, när jag kommer hem. Ha en bra Lördag allihopa! PUSS

LOVE THE WAY YOU LIE

Imorse vaknade jag runt 10. Gick upp och åt frukost med mamma och pappa. De hade gjort värsta frukosten och konstig nog var jag väldigt väldigt hungrig. Idag mår jag iallafall bättre, så det är bra! Jag har ingen aning om vad som händer ikväll. Det enda jag vet är att vi ska till Farmor och gratta henne. Hon fyllde år i Torsdags. Grattis bästaste Farmor! Vi ska vara där klockan 5. Så har ingen aning om när jag kommer hem. Hoppas på att det blir utgång för min del ikväll. Är rätt så taggad på att göra något kul idag. Men får se vad klockan blir och hur jag känner senare.

Har ätit tacos till Lunch , vilket var supergott. Känns som jag äter hela tiden, haha. Kommer bli fet, men vad gör det? Jag är tjock, du är ful. Jag kan banta, vad kan du? Hihi.. Nej men jag är varken tjock eller ful. Tur det va? :D Sitter och lyssnar på Spotify. Just nu lyssnar jag på låten "Love the way you lie" med Eminem och Rihanna. Kan inte sluta lyssna på den. Den är så bra!


9 OKTOBER

Dålig uppdatering, jag vet. Igår var jag i skolan. Gick på alla lektioner, utan idrotten. Jag och Anna drog in till stan. Köpte lite smått. Gick in på Butrix, där vi fick lite beslutångest.. Det finns så mycket roligt att köpa. Synd bara att det är ganska dyrt där. Men tillslut bestämde jag mig för att vara en djävul.

Sen drog vi hem och redan då kände jag att jag inte mådde något bra alls. Mådde så sjukt dåligt. Tillochmed Pappa och Andreas reagerade på att jag såg likblek ut. Så jag gick och la mig ett tag. Vaknade efter någon halvtimme och mådde lite bättre. Fixade mig och drog till Linda. Hon hade tjejmiddag och det var jättemysigt verkligen. Vi tjejor satt och pratade en massa. Det var jättekul.

Sen efter efterätten så gick jag ut och tog friskluft för jag mådde åt helvete. Jag var helt seg och trött. Sen började jag skaka och bli jättevarm. Feber antagligen. Mamma och Pappa gick och mötte mig. Det kändes seriöst som att jag skulle svimma. Så jag satt mig ner och väntade på dom.

När jag kom hem, så somnade jag direkt. Orkade iallafall ta bort mitt smink, så det var bra. Har min mens nu också och det är så jävla jobbigt. Hatar den här veckan. Har förvarnat alla i min familj nu.. Haha jag blir som en riktig djävul när jag har mens. Men mamma ska köpa hem massa godsaker till mig också. Så det är bra!

Det var min kväll igår. Inte så rolig. Menmen. Sånt som kan hända. Synd bara att det var på Lindas tjejmiddag, då jag hade varit så taggad innan. Kanske blir fler gånger. Får hoppas! Tack för allt iallafall. Maten och allt annat var supergott!


SKRIVER AV MIG

Det är så fruktansvärt dåligt, då en människa ger en annan människa falska förhoppningar. Det har hänt mig så många gånger. Inte är det väl konstigt att jag bär på känslan av att jag inte räcker till. Oavsett vad det gäller så känner jag mig aldrig tillräcklig. Det är synd att det finns såna jävla idioter som bara är ute efter att förstöra ens självförtroende. Men dom personerna är ute från mitt liv.




MYSIGT



Var ute och träffade Matilda och Linus ett tag.
Det var mysigt. Satt vid en bänk och pratade om allt möjligt. Dom sötnosarna har två år idag, förstår ni? TVÅ ÅR. Det är sjukt. Jag är helt glad för deras skull. Grattis mina små Grodyngel :D . Iallafall. Snart ska jag gå ner och ta en dusch. Ska bli najs. Sen är det skola som gäller imorgon. Det enda som gör mig på dåligt humör.. Är att det är Engelska imorgon! Hate it.

Förlåt för dålig uppdatering. Usch. Riktigt dålig. Men jag ska bättra mig. Har varken haft tid eller lust. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kanske kolla på någon film. Om jag inte somnar efter det här. Jag är sjukt trött. Imorgon ska jag upp väldigt tidigt. Ska ta bussen som går 06:56 om jag tänker rätt nu.

Känner mig jättefräsh. Har duschat, rakat benen och allt sånt där. Sen smörjt in mig med världens godaste Body Lotion. Den luktar jordgubb. Kan inte sluta lukta, haha :D Nej men nu ska jag borsta tänderna. Sen är det godnatt för min del.

7 OKTOBER

Jag var hemma från skolan idag, vilket var väldigt skönt. Jag hade sådan grov huvudvärk imorse att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Min storebror fick ringa mamma för att säga att hon skulle sjukanmäla mig, för jag orkade inte ens ta upp telefonen och ringa ett samtal. Jag låg bara i sängen helt död typ.

Andreas gjorde Lunch åt mig. Sedan ringde Matilda och frågade om jag kunde lämna tillbaka hennes jacka. Och självklart är jag snäll som alltid och följer med! :D Kände att jag behövde lite friskluft också, så det var bra! Kom hem för en timme sedan kanske och jag har precis ätit middag.

Nu kollar jag på "Fucking Åmål" , så jävla bra! Haha. Får se vad som händer sen. Puss :D

GODNATT

Jag mår pissdåligt. Har druckit 3 koppar tee, men min hals bara bränner. Förjävligt. Har sovit ungefär hela dagen sen jag kom hem. Var ute ett tag och träffade några också, vilket sög så jag drog hem.

Mamma gjorde ordning makaroner till mig nyss, fast jag inte ens va sugen. Men hon vill att jag ska få i mig lite iallafall. Men det gör så äcklig ont att svälja. Får ta en makaron i taget, haha..

Nu håller jag på laddar ner "Nanny McPee and the big bang". Haha en barnfilm, jag vet :D Alla är jättesöta och kommer med bra filmtips. Nu ska jag lägga mig i sängen. Fyfan pallar ingenting. Har gjort klart svenskan. Så det är bra. Sov gott!

6 OKTOBER

Godmorgon världen! Sovit gott? Somnade runt 12 igår . Kollade på den där filmen "Case 39" . Den var sjukt obehaglig. Tog ett tag tills jag kunde somna. Nu sitter jag här med Pernilla och lyssnar på gamla låter. Haha jättekul. Vi sitter och sjunger med. Vi har även lyssnat på jullåtar.. Haha.

När jag kommer hem ska jag plugga. Sen får jag se vad som händer. Antagligen så ska jag träffa Matilda. Och vet ni vad? SNART ÄR DET HELG! Så jävla sköööönt. Och när torsdagen är slut, så drar jag in till stan direkt och möter upp Mamma där. Vi ska ju kolla på Modevisning och shoppa lite hoppas jag. Mysigt.

Nu ska jag fortsätta arbeta på mitt block. Vi hörs senare :D




GODNATT OM JAG SOMNAR

Jag kom precis hem. Träffade Matilda och Kim ett tag. Vi satt bara och snackade om allt möjligt. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "Case 39".
En skräckfilm som tydligen ska vara bra.

Idag är det inte mycket jag gjort alltså. Jag träffade Linnea en liten stund också. Hon hade köpt massa produkter tills sitt hår. Blev riktigt avundsjuk. Jag vill också ha! Ska försöka att gå med på att köpa mer kläder till mig, haha det behövs faktiskt en del! Sen vill jag också ha hårprodukter.. Få se om jag lyckas på Torsdag, då jag ska kolla på Modevisning också. Såg att jag hade skrivit fel. Om två dagar ska jag alltså dit! Mysigt :D

  


5 OKTOBER

Godmorgon sötnosar? Sovit gott? Själv somnade jag runt 1 igår, vilket var rätt bra med tanke på att jag hade sovit några timmar på dagen också :D

Idag har jag sovmorgon ju. Så himla skönt! Och ni ska bara veta hur mysigt jag gjort i mitt rum. Jag har tänt ljus och ligger i sängen, dricker varm Choklad och kollar på film. Supermys. Bra start på morgonen. Min buss går 10.25. Alltså är det mer än en timme kvar. SKÖNT!

Slutar kvart i 2 idag. Har bara två lektioner - Svenska och Mediekunskap. När jag kommer hem ska jag plugga som bara den! Igår gjorde jag aldrig det. Så det får bli idag istället. Jag ska ska ska göra klart allt. Jag lovar er det.

Mamma ringde mig för en stund sen också och frågade om jag ville följa med och kolla på modevisning. Hon hade blivit inbjuden från sitt Jobb, så det ska bli kul. Och då kan jag ändå passa på att köpa halloweenkläder och present såklart! :D

En djävul kanske man kan klä ut sig till?

 

MÅNDAG AVKLARAT

Har varit ute. Träffade först Linnea. Sen kim! Nu ska jag kolla på "Säg att du älskar mig". Den går på ettan om ni också vill kolla. Juste hände en ganska skum sak nyss. Det var någon som öppnade dörren, sen låter det alltid "pling" när någon öppnar ytterdörren. Så då bara drog människan. Måste blivit rädd eller något.. Herregud. Fattiga jävlar som ska sno saker.

Efter filmen somnar jag säkert. Är ganska trött nu.. Men skönt att det är på Ettan. Ingen reklam! Jag börjar klockan 12.10 imorgon, så måste ta tåget 10:50.

Nu ska jag kolla på filmen. Hörs kanske senare ikväll . Puss

SEG DAG

Sov ett tag. Det var riktigt skönt! Väntar på att Linnea ska ringa , så jag kan gå och möta henne. Har precis ätit chokladpudding. Jättegott! Sen när jag kommer hem ska jag försöka plugga lite på Svenskan. Så det blir bra. Sen ska jag avsluta kvällen med att kolla klart på filmen. Jag hann kolla på den i 10 minuter.. Sen somnade jag. Haha trött tjej! :D



Jaja. Nu ska jag städa lite i mitt rum. Lägga undan saker som jag inte vill tappa bort, för imorgon kommer städerskan hit och hon är ganska bra på att få saker att försvinna.. Nu menar jag inte att hon tar något, utan att hon lägger allt på så bra ställen att det är sjukt :D Sen när man faktiskt hittar det, så fortsätter man ha kvar det där. Nej men tisdagar gillar jag. För då är allt så snyggt när man kommer hem!

Vi hörs senare. Puss


HEMMA

Jag kom hem för kanske en timme sen. Var sjukt hungrig , så direkt gjorde jag ordning lite mellis och satt mig vid datorn. Ska även kolla på filmen "The back-up plan" snart. Först ska jag bara gå och göra lite oboy. Älska! :D Efter det blir det plugg som gäller. Har även medieproduktion prov på torsdag.. Usch.

Väntar på att Kim ska ringa också. Ska träffa han en snabbis och prata lite. Sen ikväll klockan kvart i 10 är det filmen "Säg att du älskar mig". Den är så äckligt hemsk.. Iaf. Det är kanelbullensdag idag också. Härligt! Så idag blir det färska bullar med mjölk. Gott! :D


5 DAGAR KVAR TILL HELG, KÄMPA


4 OKTOBER

Godmorgon. Nu är jag vaken! Ska ta bussen som går 09.26. När jag kommer hem, har jag tänkt att plugga. Duktig tjej! :D Ska göra klart svenskan och läsa min engelskabok. Nu ska jag ringa Anna och se om hon är vaken.

Så söta! De stod precis utanför mitt hus för några dagar sen.

DET FINNS INGA ORD FÖR HUR LYCKLIG DU GÖR MIG

   
Det är inte ofta jag berättar för dig hur mycket du betyder för mig!
Du är min bästavän och du kommer alltid vara en av dom få som jag värdesätter högst. Du finns alltid där för mig. Oavsätt vad som hänt. Du är den personen som vet mest om mig. Du är den personen jag kan och vill berätta allt för. Det finns ingen som är så äkta som du är och därför är jag glad att just Du är min bästavän. Tack för alla minnen vi delar. Tack för att du alltid kan få mig på så bra humör. Tack för att du finns i mitt liv. Jag älskar dig! ♥


KVÄLLSMYS

Ikväll har jag sovit tills klockan blev 19:00 . Sen gick jag upp och åt middag, så sjukt god middag ikväll. Längtade verkligen tills jag skulle äta, haha tjockis. Nej men sen har jag börjat kolla lite på filmen "Shelter" . Folk säger att den ska vara jätteläskig i slutet. Som liknade av The Ring typ.. Haha och här ligger jag helt ensam och kommer säkert inte kunna sova sen, ändå så ska jag självklart se allt :D

Sitter just nu och dricker cola och har rullat in mig i mitt täcke. Har även bytt lakan osv. Mysigt! Men måste ändå upp snart och borsta tänderna. Hihi. Har varit ute och träffat min älskade Matilda också. Vi satt och snackade om allt möjligt. Så skönt! KÄRLEK till den bruden.

Nu ska jag borsta tänderna. Hörs senare ikväll om jag inte somnar. Annars skriver jag imorgon. Ska till skolan då.. Måste dit och göra klart. Är stolt över mig själv som åker dit, fast jag inte behöver. Eller jo, på sätt och vis. Nej men jag är duktig! :D

Jag älskar er mest i hela världen, och mamma såklart!


BILDER FRÅN I FREDAGS OCH LÖRDAGS
























LÖRDAG - SÖNDAG

Igår drog jag och Matilda till Sollentuna Centrum. Jag hittade inte så mycket. Kom hem med en hårprodukt (Nivea Volume Sensation) , Concealer och ett vanligt vitt linne. Vi fikade även på Waynes. Tog äppelpaj med en cola, gott!




Sliten brud jag är.. Haha. Menmen jag bjuder!

Vi var där från halv 2 till halv 6. Sjuka tjejer! Haha. Men det var mysigt. Sen drog jag hem till mig. Började fixa mig lite. Mötte Linnea. Vi gick ner till Ica och hälsade på hästarna och de hade även godis och muffins där men det var slut när vi kom, haha fett synd :D

Klockan halv 10 tog jag bussen till Stationen med Linda och Linnea. Där mötte vi Niklas och Matilda och gick först till någon av hans kompisar. Efter kanske en halvtimme åkte vi taxi till en tjej som hade fest. Lite drag var det allt. En kille däckade och då målade folk i hans ansikte. Haha stackarn. Fast han var glad ändå! :D Runt 2 gick jag, Matilda och Linus hem till honom. Jag sov kvar där.

Vaknade halv 10 imorse. Vi gick upp och åt risgrynsgröt. Länge sen jag åt det, men det var gott. Sen började vi kolla på film och äta popcorn tills Matildas mamma kom och hämtade oss.

Det var min helg. Nu längtar jag redan till nästa! Haha. 5 dagar kvar! Kämpa.


3 OKTOBER

Var precis ute med Kim och Putte. Pratade lite med dom . Sen åkte dom vidare till Järfälla och nu sitter jag här och ska snart kolla på filmerna jag laddade ner för en stund sen. Ikväll blir det bara chill för min del. Ska ha en myskväll med mig själv. Äta godis och sånt.

Till middag blir det Gucca Pasta. Så sjukt gott! Speciellt mammas. Jag sitter och lyssnar på "Turn the lights off" , superbra! Nu ska jag upp och hämta cola. Vi hörs om ett tag.

Jag, Simon och Anna i fredags!

2 OKTOBER

Godmorgon! Ligger här bredvid Sako som precis vaknade. Igår drog vi till Ilposte runt 5. Sen började vi fixa oss och sånt. Efter ett tag drog vi till Shervin och var där i kanske någon timme.

Vi drog vidare till Matilda. I början var jag supertaggad. Sen blev jag trött som fan. Men jag somnade aldrig utan jag "bara blundade" haha. Minns att jag ska det väldigt ofta igår. Men tröttheten slog helt enkelt över, eftersom jag hade kontroll annars. Jag var iallafall lugn. Inte typiskt mig, haha.

Sen satt jag och Johannes och körde sten sax påse och jag vann hela tiden typ. Grymt av mig! Haha. Sen tog jag och Sako bussen hem vid 1. Så vi låg och pratade ett tag innan vi somnade.

Bilder kommer in senare!

HOROSKOP

"Du letar efter omväxling, äventyr, spänning och underhållning. Nu skulle en resa passa bra. Du är också intresserad av shopping, fester och alla sorters av avenemang. Något som däremot inte fungerar så strålande är kärleken, på den fronten är det riktigt gott om fnurror och missförstånd"

Jag tror faktiskt på horoskop. Det är kul att läsa och jag kan hålla med om att en del i texten passar in på mig. Just nu vill jag göra roliga saker hela tiden. Får aldrig nog.. Haha.

Sitter och väntar på Matilda som ska komma hit snart. Vi ska göra scones. Gott! Sen ska vi dra till Stationen och möta upp Niklas tror jag det var. Efter det så ska vi äta på Ilposte och fixa hos. Sen jävlar blir det PARTYYY!



 
Hand i hand - Föralltid.


VECKOREVYN


1 OKTOBER

Godmorgon. Idag är det fredag! Underbart. Snart ska jag gå upp och äta frukost. Sen ta en dusch och fräsha upp mig. Sedan välja kläder tills ikväll. För först blir det Ilposte med Matilda och Anna. Efter det hoppas vi på att hitta fest! En riktigt taggad tjej idag asså. Haha.

DO IT .

[ ] Äta frukost.
[ ] Välja kläder.
[ ] Duscha.
[ ] Föna håret.

[ ] Sminka mig.
[ ] Platta håret.
[ ] UTGÅNG!   

Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0