Love and other drogs.



Sådär ja!
Lägger in bilder från idag imorgon istället. Varför jag inte har gjort det ikväll är för att min älskling kom hem idag ju, så har legat och myst med honom hela kvällen och nu sover han som en stock här bredvid mig. Så mysigt att han är hemma igen! Sitter och håller på med en grej, ett bildspel typ. Ni får se när det är klart! :D Jag ska också sova snart. En ny dag imorgon också. Det är gaaalet varmt i mitt rum också.. Funderar nästan på att sätta på fläkten. Ska iallafall kolla på film innan jag somnar - Love and other drogs. Berättar imorgon vad jag tyckte om den! Godnatt fina människor. Sov så gott.

KÄÄÄÄK

Sitter just nu och äter Pringles, mums! Sourcreme också. Love it, fast har tröttnat lite på det. Jag och älskling köpte det hela tiden förut.. Har även tagit en massa bilder med min älskade kamera, hihi. Så himla kul! Väntar på att mamma och pappa ska komma hem, vilket är om en timme ungefär. Men då blire käk!

Snart är det dags för lunch!

Sitter här och dricker fun light strawberry! Så himla gott. Har precis duschat och idag är det första gången jag har på mig jeans sen långt tillbaka. Har inte haft jeans på snart 2 veckor.. Det är sjukt! Men min stackars mage har inte klarat av det, asså att det ska vara tajt där jag opererat :( Menmen! Nu har jag det iallafall, äntligen!! Tänkte faktiskt ge er några tips sen som jag alltid använder mig av när jag tvättar håret, jättebra tips men det delar jag av mig med senare. Nu tänkte jag fixa i köket lite, det ser hemskt ut efter jag har hållt på där. Ska även göra lunch också. Frågan är om det blir pannkakor eller om det bara blir mackor!

Bild från nyår! DAMN va snygg jag va! 


Nu: Duschen!



Mina fina bästavänner! - Så jäkla härlig bild! Älskar er! ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen, men först måste jag trassla ut mina tover eftersom jag har sovit med blött hår. Sen ska jag faktiskt fixa till mig riktigt ordentligt :D Raka benen (osv) , hårinpackning, smörja in mig med någon god Body Lotion och sådant. Perfect! Hörs sen. Puss

En härlig torsdag helt enkelt.



Kanske pannkakor till lunch idag igen..? Det är ju så himla gott, och så himla enkelt!

Det är fint väder ute!
Jag har precis fått i mig lite frukost - Två mackor och en skål med yoghurt. Underbart! Har även ringt Syon och pratat lite med han om mina individuella val. Har lite panik över det där nämligen, men han sa att jag kunde vara lugn! Har enda tills på måndag att välja, så det är skönt! Funderar på att kanske ta en promenad idag..? :) Har inte riktigt bestämt mig än. Ser ut som det blåser en del. Idag har jag slutat med mina tabletter också, och imorgon ska jag ta bort stygnen! Äntligen! Blir av med den här skiten. Det som känns skönt är att jag kommer aldrig ha problem med blindtarmen något mer iallafall. Det är borta nu! Jag är också stolt över en sak jag har gjort, wiiie! Men det får förbli min hemlighet!

Min mysiga frukost!








Godnatt fina människor.



Tänkte bara säga Godnatt,
eftersom klockan är över 12 och jag borde redan sova vid det här laget.. Jag ska vara hemma hela veckan ut, sen på måndag ska jag ta mig till skolan! Ser faktiskt fram emot det, konstigt nog. Kan vara för att jag är så rastlös.. Kan vara för att någonting måste hända i mitt liv. Ett plus på kanten så kommer min älskling hem imorgon (eller idag egentligen eftersom klockan är 00.43, alltså 31 mars idag!) Han är framme runt halv 9, ååh shit va jag kommer att pussa ihjäl honom! Känns skönt att ha min pojke hemma! ♥

Något som kommer bli roligt!



Längtar tills nästa Lördag,
inte denna som kommer utan nästa. Då ska jag och Andreas laga mat. Jag vet exakt vad vi ska ha och det kommer bli så otroligt gott! Men jag kommer inte säga det här, eftersom mina föräldrar läser bloggen och det ska bli en överraskning för dom. Det enda dom har fått veta är att det är trerätters. Åh ska bli så himla roligt! :)

Vad händer en onsdagskväll..?



Jag får för mig att det är Torsdag idag, men det är det ju inte. Det är O n s d a g .. Skrev torsdag i rubriken först
!

Sitter framför datorn nu igen, helt proppmätt.. Haha! Har precis gjort mina individuella val också, fan va svårt det är! Men ska ringa Syon imorgon och höra lite med honom. Tror ändå det kommer bli ganska bra iallafall. Okej tillbaka till maten. Mamma & pappa hade även köpt Beasås till (som ni kanske såg på bilderna) , men den var inte alls lika god, så jag sket i den. Värt att testa men njae, nog aldrig mer igen! Smakade lite konstigt.. Vitlöksås forlife! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min älskade Veckorevyn. Hörs sen! ♥

Så underbart gott!










I ♥ VECKOREVYN

Mamma kom precis hem med Veckorevyn till mig. Toppen. Då vet jag vad jag ska göra snart.. Först ta en dusch, sen lägga mig i sängen och läsa. Om det finns något bra där i, så delar jag självklart med mig här på bloggen! Snart blir det Mcdonalds som mamma och pappa är iväg och köper. Mumsigt.

Studiebidraget imorgon!

Imorgon får man studiebidraget! Känner att jag behöver det nu.. Känner att jag behöver SHOPPA! :D Åh så underbart. I helgen kanske om jag mår bättre? Annars blir det nästa vecka. Kanske kan stanna kvar i Uppsala någon dag. Det är mysigt där.. Och inte så mycket folk heller!


Lätt som en plätt att göra pannkakor!

Till lunch gjorde jag pannkakor, och fasiken va gott det var! Det är så enkelt att göra och man blir mätt. Iallafall ett tag, haha. Men mmmh, så gott det är. Jag brukar bara ta ett ägg, två dl mjölk, 1 dl mjöl när jag ska göra till mig själv. Ni som kommer hem från skolan, perfekt till mellis ju.. :)  Eller det kanske är lite sent. Aja, nu ska jag plugga! Hörs sen. 






Påslakan..?



Brukar ni ofta tänka på hur eran säng ser ut? Haha. Jag menar, bara du har fin säng, ser nästan allt bra ut. Det är ju typ så. Tex. när man städar rummet, när man bäddat sängen är typ halva rummet klart. Förstår ni hur jag menar? Iallafall. Håller just nu på att kolla efter påslakan. Vill att mitt rum ska vara perfekt sen när det är klart. Någon som har några tips på fina påslakan? Skulle bli jätteglad då!

Fint väder, jag är glad!



Kan ni tänka er att jag sett precis ut sådär? Och vilken förändring från då och nu va? Jag har ju blivit riktigt snygg, hehe. Om man får säga det själv!

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sen.
Fint väder är det ute iallafall. Skönt! Hoppas det håller kvar sig nu, vill inte ha mer snö. Har även kollat lite på gamla bilder, fasiken va roligt det är och för typ varje bild "hur kunde jag se ut sådär..?" , "varför gjorde jag så?" haha lite roligt faktiskt och se hur mycket man har förändrats sen 2007. Hm.. Vad ska man göra idag då? Måste erkänna att jag blir riktigt lat när jag är hemma själv (okej annars också) . Men det jag vet är att jag har en massa plugg framför mig, vilket känns sådär men måste göras! Nu ska jag dricka teé, hörs sen. 

Juste. Gissa vilken film jag såg igår..? Skräckfilmen. Helt själv. Hur vågade jag? Haha nej men den var mer obehaglig. Den höll på i typ 45 minuter, hände inte så mycket mer än att pappan gick upp på vinden och dog. Dottern skrek och skulle också kolla var det fanns på övervåningen. Fast jag måste erkänna att jag hoppade till någongång.. I slutet förstod av filmen började man förstå allt. Usch va hemskt.. Plus att filmen var baserad på sann historia. Var lite läskigt när jag skulle stänga ner datorn och somna. Inbillade mig att jag såg "det" framför mig. Men tillslut somnade jag. Men nu har jag intalat mig själv att aldrig mer kolla på en skräckfilm själv mitt i natten. Haha. Någonting som är bra, är att min pojke kommer hem imorgon! Woho!

Dags att sova

Nejfan, nu orkar jag inte vara vaken längre! Väntar på att min pojkvän ska ringa mig. Ska lägga mig i sängen nu och kolla på film. Antingen blir det "Love and other drogs" eller "The silent house" , den första är en kärlekfilm och den andra är en skräckfilm. Tror det blir den första.. Kommer aldrig kunna somna inatt annars. Får vänta tills baby kommer hem, så får han ligga nära och hålla om mig.. Som alltid. Älskar närhet! Men bara hans. Saknar hans lukt, saknar hela han.. Även fast jag träffade honom i Söndags, hehe. Men ändå så kan jag inte låta bli att längta.. Sakna hans mjuka läppar och hela han. Godnatt!

Dålig hy.. Beror bara på en sak.



Det stämmer nog ganska bra med att "det onyttiga du äter, syns också" , då menar jag inte att jag blivit fet eller något, utan jag har fått så jäkla dålig hy sen jag låg på sjukhuset. Kan bero på allt jag fick och käka upp efter, när jag fick tillbaka min matlust.. Antagligen är det så. Fan för choklad, fan för chips, fan för kladdkaka, sockerkakan och allt skit jag stoppat i mig. Men fasiken va gott det är! Nu blir det skärpning för min del. Nu måste jag tänka på vad jag äter, innan jag blir tjock också.

En tisdagskväll



Titta va brun jag är! (Haha jag är i bakgrunden..) Och min lilla donna är med på bild också, söto =)

Pratade nyss med Kim tills det bröts.. haha annars hade vi nog pratat väldigt länge och då hade jag inte fått något gjort iallafall. Ska snart börja plugga igen! Klockan är snart 8. Vid nio hade jag tänkt lägga mig i sängen och kolla på någon bra film! Får se vilken det blir :) Vad ska ni själva göra en tisdagskväll? Puss

Djurgårdsblandning!





Jag måste tipsa er om världens bästa teé. Så himla gott! Jag dricker det varje dag och jag tröttnar aldrig! Som det står här över så smakar den mango, kvittenäpplem syrén (vad är det? haha) och gräddvanilj. Man njuter verkligen av att dricka detta teé, så underbart! Så gott! Drack det nyss faktiskt när jag satt och plugga. Ibland kan jag ta fram det och bara lukta på det, haha! Men jag är beroende av goda lukter, kanske därför.. 

Det heter Djurgårdsblandning och finns att köpa på NK kaffe och tehandel. Kostar 78 kronor. Jättegott är det!

Fick mitt kontantkort idag!

Tog lite längre tid än vad jag trodde jag skulle orka. Men gjort klart tre grejer nu + skickat in det till min svenskalärare, så det känns otroligt skönt! Ska fortsätta lite till snart. Behövde bara en liten paus :) Har druckit världens godaste teé också. Det ska jag tipsa er om senare, så kolla in bloggen ikväll! Har även ringt till comviq och pratat med dom om mitt kontantkort som kom idag! Läste på deras hemsida "Just nu får du som skaffar Comviq kontantkort 100kr att ringa för, och tar du dessutom med dig ditt gamla nummer får du inte mindre än 300kr." Så ringde dom och frågade lite angående det! Det är inte mycket pengar som kommer gå åt mobilräkningen nu asså och eftersom pappa jobbar på Tele2, så kanske han kan fixa lite bonus åt mig. Great!

Läs här:

Pluggdags..

Precis ätit upp min älskade ostochskinkpaj! Skulle ärligt talat kunna leva på det! Jag har även börjat ta fram mina skolböcker.. Usch så tråkigt! Men man får tänka positivt helt enkelt, annars kommer jag aldrig ens börja med skiten. Tänkte sätta mig i köket, göra det lite mysigt.. Tända ljus och dricka lite tee. Det hade varit perfekt om det var mörkare ute, men nu är det ju ganska ljust ute så får se om det blir någon skillnad av att tända ljus..? Men iallafall en liten mysfaktor! Så frånochmed nu ska jag plugga en timme, och sedan ta paus. Men för att det ska funka måste jag logga ut från facebook, sluta läsa bloggar och logga ut från min blogg. Hörs om en timme då! :) Önska mig lycka till.

Hårfärg..?

Tycker det här med mitt hår är ganska jobbigt! Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det.. Men antagligen mitt blonda hår med ljusbruna slingor i, men många säger att det kan bli grått! Men kanske inte om man gör det hos en frisör..? Eller så kanske jag bara ska göra ljusare slingor i det än vad jag redan har. Just nu är jag hur trött som helst på min hårfärg, kanske bara för att min utväxt är så ful. Men jag tänker inte färga/slinga eller något fören jag vet hur jag vill ha det! Funderar på att gå till frisören och säga: Gör vafan somhelst! . Men det skulle jag aldrig våga.. Åh jag vill bara att mitt hår ska bli riktigt snyggt. Men allvarligt nu. Det kan ju bli ganska hett med mitt blonda hår, massa ljusbruna slingor som kommer blekas i sommar! Hmm.. Nu när jag tänker efter. Det kan nog bli rätt snyggt iallafall..!


Fast jag ångra mig lite nu när jag såg denna bild. Den här färgen var ju riktigt snygg!

Tisdag idag.. Bara tre dagar kvar till helgen allihopa!




Godmorgon! Jag vaknade för en stund sen, har legat i sängen och kollat på film! Inte så bra väder idag. En typisk sådan "ligga inne och ta det lugnt" dag. Håller ni med mig? Städerskan är hos oss nu, så det är skönt! Då blir det rent och fint, härligt! Älskar när hon har varit här, hon gör så himla fint. Bäddar tillochmed min säng fint! Snart ska jag gå upp och äta lunch. Ostochskinkpaj idag också! Gott! Jag vet att jag inte uppdaterade någonting igårkväll, men mådde skitdåligt. Orkade inte ens äta middag, utan det var bara att gå och lägga sig. Det är lite bättre idag iallafall. Men mår fortfarande inte som jag brukar göra! Är hängig, trött hela tiden, ont i huvudet, sover dåligt osv. Någon som vet vad det kan bero på? Kanske stress..? Jag har ingen aning. Har iallafall drömt mardrömmar flera dagar irad nu. Det är så hemskt :( Vaknar upp helt kallsvettig..
Vad händer idag då? Själv så ska jag sätta mig med en kopp tee och plugga. Det går mycket bättre för mig att plugga, eller rättare sagt, jag tar tag i plugget då. Jag menar om ni tex. tänder ljus, dricker tee eller äter något gott. Asså gör plugget mysigare och roligare! Något mer ni kan göra är att om ni ska lämna in något som ska skrivas på word, kan ni göra så själva dokumentet ser bra ut istället för ha tråkig text och rubrik. Förstår ni hur jag menar..? Hahah, kanske blev lite krångligt för er nu. Men vi tar det kort. - Gör det roligt och mysigt medan ni pluggar!

Går inte att beskriva med ord hur gott detta är..






21 dagar kvar..

Det är exakt 21 dagar kvar till påsklovet! Inte långt kvar nu!
(man får ju inte glömma vilka enorma påskägg som kommer då också..) Godis = Lycka! 


FILMTIPS - DUMMA MEJ







Måste verkligen tipsa er
om en film som jag kollade på för två dagar sen! Det heter "Dumma mej" och den var så otroligt bra. Bland den bästa barnfilmen jag sett faktiskt. Här över ser ni lite vad filmen handlar om! Åh filmen är så söt. Jag tycker verkligen den var värd att se! Tryck här så kommer sidan upp där ni kan ladda ner filmen! Hahaha jag funderar på att se den igen.. I början tyckte jag att den verkade dålig för jag förstod inte själva handlingen. Men nu när jag har sett den, så fyfaaaan va härlig den är!

Tröst äta eller något..? INLÄGGET SKULLE KOMMIT UPP IGÅR!



Ett inlägg som inte verkade komma upp igår..? Låg på utkast!

Åh. Saknar redan min pojke. Ligger i sängen och kollar på film. Helt själv. Ska sova i min säng inatt. Helt själv. Ska skratta åt mina egna skämt. Helt själv. Haha måste tacka Anette (min killes mamma) för jag fick Ahlgrens bilar av henne. Då har jag iallafall godiset här bredvid mig som kommer vara slut om två sekunder, haha. TRÖST ÄTA! Nej fan vad jag överdriver. Hoppas du kommer ha det roligt i Åre, min lilla älskling.

Frukost time!

Strålande sol ute! Synd bara att det snöade igår kväll.. Annars hade det nog vart väldigt väldigt varmt och skönt! Idag har jag lite saker jag måste göra, blandannat ta tag i plugget! Jag måste också göra mina individuella val som ska vara inne idag. Måste ringa runt till lärare osv. Så det får jag inte glömma! Just nu sitter jag och äter frukost. Två mackor och juice. Gott! Funderar på om jag ska gå ut och gå en liten sväng idag! Inte alls långt, utan just bara för att det är skönt att komma ut och röra på sig! Åh om det inte hade börjat snöa, så kanske man hade kunnat suttit ute..! Så typiskt det där. Menmen. Bara tänka positivt! Sommaren är ju förfan påvåg!! Wiiie!





Söt hahaha




HAHAHA, garvar lite för mig själv just nu! Jag skriver det här inlägget mest för min egna skull nu, så jag kan minnas hur söt min pappa är! Haha! För en stund sen läste jag igenom mina komentarer och då såg jag en komentar jag inte sett innan och då var det pappa som hade skrivit! Hahaha "Fett coolt å bloggrejpa Amanda :) / Amandas brorsas pappa.... hahaha" Åh herregud, min pappa är fan rolig! Jag kan verkligen se mig honom framför mig sitta och skriva det där och skratta åt sig själv. Åh underbart! Gjorde min kväll. Godnatt!

Depend nagellack!



Någonting jag verkligen måste tipsa er om är Depend nagellacken! Så otroligt bra! Dom finns i alla möjliga färger. Jag har faktiskt inte hört en enda som sagt att nagellacket är dåligt! Jag tycker iallafall det är super! Plus att det är billigt. Det negativa jag märkt är att det tar ett tag innan det torkat, vilket kan vara lite jobbigt, speciellt för mig som blir så rastlös haha. Nu till sommaren är det ju jättebra att köpa sånt här och ha med sig i väskan tex. Så snyggt med fina naglar när man är brun (annars också såklart) men jag tycker framförallt på sommaren.

↑ Fördel - Många färger, billigt och täcker bra.
↓ Negativt - Försvinner ganska snabbt, tar ett tag tills det torkat och kanske inte räcker så länge eftersom burkarna är så små.. Men HALLÅ?! Dom kostar ju bara 25 kronor styck. Lätt värt! Så det måste jag köpa nu när jag får mitt studiebidrag!

I like it




Vill göra om mitt rum nu! Men i sommar så..

Nu har jag krypt ner i min mysiga säng, utan min mysiga pojkvän.. Kommer kännas tomt här ett tag. Han ska nämligen till Åre och åka skidor. Jag är jätteavis! Men om det blir som jag tänkt mig så ska jag, min familj och min "extra" familj (det där förklarar jag någonannan gång) åka skidor på påsklovet *Längtar!!* Hoppas verkligen det blir så! Skulle vara så himla härligt! Man känner sig så fri på något sätt, jag älskar känslan! Juste. Senare ikväll kommer ett tips också! Det får jag ju inte glömma! Nu ska jag käka upp sista chokladen.

Vet ni vad det bästa är..?



(Sjung med) Vet ni vad det bästa är? - Leksaker från BR.
Nej faktiskt inte! Utan min ostochskinkpaj. Fyfarao vad jag är glad just nu, haha nej men nu överdriver jag. Men pappa kom nyss in i mitt rum och sa "Jag har köpt ost-och-skink-paj som du kan äta till lunch imorgon" Ni förstår inte. Eller jo mina föräldrar gör.. Men pajen är den bästa maten som någonsin uppfunnits. Så nu finns det en liten glädje i att jag är hemma helt ensam imorgon - pajen. Älskade älskade ostochskinkpajen. Men märket måste vara Felix annars får det va. Vänta lite.. Kom just på mig själv att jag gjort ett helt inlägg om OST OCH SKINKPAJ?! Hahah, då måste man ju ha något fel i huvudet. Äsch då.


STOCKHOLM - BÅSTAD



Sätt på kanal 4, något nytt program som börjat! Verkar vara ett humorprogram iallafall, så det är bra. Såg även att han Peter Magnusson som är huvudpersonen i "Sommaren med Göran" är med! Han är så jäkla rolig asså. Första gången jag såg filmen så asgarvade jag! Man kan se den om och om igen utan att tröttna. Hoppas denna tvserie också är lika grym! Men fan nu kan jag inte sitta här och snacka, utan nu ska jag dricka teé och äta choklad! Fasiken va gott. Mumsi! Hörs efter programmet. Alltså klockan 9. Det håller ju på i en timme! 

Ps. Ska inte till skolan imorgon. Fixar allt här hemma istället. Det blir bäst så istället för att jag ska gå runt och ha ont hela skoldagen och därefter igen. Vågar inte riskera när jag somsagt inte ens kan gå långa sträckor. Menmen. Tänkte ändå plugga imorgon, för nu har jag antagligen missat en massa.

Ps. Går även på tv4play.se!

Det blir grillat ikväll. Jag är överlycklig!



Ska jag berätta en sak som ni troligen inte visste om? Jag har skomakartumme eller vad det heter, hahaha. Men det jag skulle komma fram till: Den här ska jag smörja in mig med efter duschen! Den borde vara förbjuden för hur gott den luktar. Eller va? Det borde den inte alls vara. ÄLSKA!

Nu blir det raka vägen till duschen med CHRISTOFFER EKLUND! Ska bli skönt att duscha.. Men först måste jag sätta plast för "oprationstället" haha, visste inte riktigt vad jag skulle kalla det. Jag kan ju inte säga blindtarmen, för den har jag ju inte kvar..! Tack och lov för det. Inga problem med den i framtiden iallafall. Naajs! Men iallafall. Efter duschen ska jag faktiskt sminka mig som jag inte gjort på väldigt länge nu! Sen blir det hem till familjen Eklund för att äta grillat. Det ser jag fram emot! Imorgon blir det skola, hoppas jag på. Håller på dör av rastlöshet. Men på sättochvis förstår jag inte hur jag tänker. Kan ju inte ens gå långa sträckor än.. Haha! Nej men grejen är såhär. Jag måste prata med min handledare för jag förstår inte ett piss av valen vi ska välja nu till tvåan.. Så här lite panik över det.

Jag vet vad jag önskar mig redan!

Om fyra månader exakt fyller jag år och jag vet redan nu en sak som jag vill ha! Ett Mineral smink kit, där allt finns som man behöver. Både foundation, puder, rouge, borstar osv.. Skulle vara perfekt! Nu till våren/sommaren vill man inte använda så mycket smink, då passar det ju att bara ta lite puder i ansiktet och ett plus, det är ju mineraler. Alltså sägs det att sminket är skonsamt och vårdande för huden! Det täpper heller inte igen porerna, så det är ju superbra isåfall! Sen ser det jämt ut.. Det negativa som jag har hört med mineralsmink är att man lätt kan bli torr, så man måste smörja in sig noga innan! Ett litet tips bara till er som använder de! 

En sminkblogg jag läser hade använt mineralfoundation. Man ser ju verkligen skillnad! Det ser jättejämt ut, sen ska man ju inte gå på alla bilder men man ser ju på ett ungefär hur det blir liksom! Tryck här så kommer du till hennes inlägget, samt vad hon använde för märke osv.

DSCF3937DSCF3943

Vad skulle man göra utan musik?



Släckte ni ner igår på Earth our förresten? Vi försökte.. haha. Men det första jag gjorde när jag kom in i mitt rum var att tända lampan.. Haha! Men i köket hade vi tända ljus bara (fast det har vi nästan alltid ioförsig..) Äsch! Lite duktiga var vi iallafall! 

Sitter just nu och lyssnar på musik (som min kära bror klagar på) . Låten som spelas är min-sommarlåt-2010, alltså Billionaire med Travie McCoy! Fan vad jag lyssnade på den i somras, var nästan lite trött på den ett tag. Skaka rumpa var också en låt jag lyssnade på väldigt mycket! Tänker på min vän Kim Carlsson när jag hör den. Haha! Och även när jag, Matilda, Linus, Totte och Kim var på Grönan nu i somras. Blir ett väldigt tjat om sommaren, haha men antar att det bara är positivt! Jag är nog inte ensam om att längta så mycket! 

Men iallafall. Pappa och mamma har precis åkt iväg till landet, så nu är det bara jag, Andreas och älskling här hemma. Får se vad vi ska göra. Dom ska spela fifa tror jag, så då tänkte jag att man kunde ta en dusch och fräscha till sig lite. Sen ska jag få med mig bebi till sängen och bara mysa! Han åker ju till Åre ikväll och ska vara borta enda tills på torsdag! Saknaden hos mig kommer vara stoooor.. Men ibland kan det vara bra att längta, speciellt för oss. Eftersom vi är med varandra jämt. Men jag klagar inte! Tycker det är skönt. Jag är så sällskapsjuk, hehe.

Fina sommar, älskar allt som handlar om sommarn!



Fan vad jag vill ut med båten! Det är så jäkla mysigt. Ni som har båt, ni förstår precis vad jag menar! Då man vaknar på morgonen och hoppar i vattnet direkt. Ligger på klippor och solar. Äter på restauranger, träffar nytt folk, dunkar musik, kommer bort från verkligheten lite! Det är så skönt. Och i sommar ska vi köpa ett gummidäck som man kan åka två i. Skönt att ligga och njuta av solen efter båten och bara glida efter, samtidigt som man kommer bli så sjukt brun! Åååh så underbart!!

Glöm inte ställa om klockan nu!



Godmorgon sunshines! Har ätit frukost för ett tag sen, åt två mackor och drack tee! Underbart! Solen skiner ute, funderar på att ta en liten promenad. Pappa ringde nyss kundtjänst och pratade med dom om mitt kontantkort som kommer den 4/4. Har fått vänta jättelänge nu, så äntligen tas mitt abonnemang bort, skönt! Varför jag inte orkar ha det längre är för att jag ringer för så jäkla mycket (onödiga samtal alltså) för att jag vet att jag kan ringa hur mycket jag vill utan att det tar stopp. Förstår ni hur jag menar? Och eftersom jag betalar min mobilräkning själv nu så blir det ganska dyrt! Kanske därför jag fick börja betala det själv.. Hehe. Så det ska bli otroligt skönt med kontantkort där jag själv väljer summa för varje månad!

Sitter och lyssnar på Sara Varga - Spring för livet. Så fin låt! Får ärligt talat rysningar. Undra om det handlar om henne eller om hon bara skrivit den för att få andra att förstå att man aldrig ska stanna kvar hos någon som använder våld? Förstår inte hur man kan må bättre av att se någon man tycker om bli skadad, och dessutom av en själv! Det är så hemskt..

Nu ska jag göra en ny spotifylista med en massa bra låtar! Wie.



Låter bilderna få tala för sig själv!..









Humöret på topp!

Chris Brown - Yeah 3x spelas högt här hemma i högtalarna! Mamma och pappa är ute och fixar trädgården, dörren står på glänt och allt känns bara så himla bra! Snart ska vi göra våfflor. Vi ska bara vänta på min bebis som är i centrum just nu! Jag har även varit ute och gått en liten stund med m & p. Otroligt skönt!! Tog några bilder, men kom på mig själv: Det finns verkligen inget roligt att fota! Väntar bara på att sommaren ska komma nu. Fyfan va uuuuunderbart!

Hugo (min söta kusin) och Richard (min mosters man, söt han också!) får stå för bild i detta inlägg just för att jag tyckte det passa så bra!! Sommarn är påväg, grillningen med! Gimmefive!


Solen skiner, allt är frid och fröjd!

Godmorgon! Fint väder idag va?! Det bara lyser ute! Så jäkla härligt. Om jag hade kunnat gå långt nu, hade jag satt mig på en uteservering och ätit frukost. Just nu är klockan bara 10 och jag är uppe med tuppen! Jag, pappa, mamma och Älskling åt nyss frukost! Sitter och skrattar lite åt Chrippa nu för att han glömt sin sladd till sitt nya spel, hihi. Och det betyder att han då inte kan spela så då måste han sitta och hålla mig sällskap medan jag skriver blogg! Tycker det låter riktigt bra, haha.

Ja men vad händer idag då? Blir bara att ta det lugnt för min del. Känner att jag börjar piggna på mig nu! Hoppas på att bli frisk till veckan som kommer! Vi sitter även och funderar på om vi ska göra våfflor idag. Vet att våffeldagen var igår, men vi kör på det idag istället! 






Shopping snart!

Är riktigt shoppingsugen faktiskt! När jag blir frisk snart så ska jag ta med mig en kompis och shoppa loss! Tänkte skriva ner lite saker jag behöver köpa.. Eller behöver och behöver. Rättare sagt: vill ha! 

- Smycken! Såg ett jättefint armband på Gina för 99 kronor. Riktigt snyggt var det! Sen måste jag även köpa in halsband och ringar! Snyggt nu när våren är påväg. 

- Brun utan sol! Har ni någon bra, så tipsa gärna! Funderar på att köpa Loreal Nutrisummer. 

- Sen kommer jag alltid på något i efterhand, haha. Som vanligt!


ESCADA TAJ SUNSET



Fick en provparfym för ett tag sen och nu tänkte jag tipsa er om den! Jag säger bara en sak: Den kommer bli en riktig sommarhit!! Den luktar helt underbart. Helt fantastiskt! Mmm, sitter och luktar på den nu, hahaha. Mitt nästa inköp blir denna älskvärda parfym! Jag är helt beroende av goda lukter. Jag har nog alla Escada parfymer, förutom denna och det är nog den bästa jag luktat på asså! Luktar så himla somrigt, någonting att ha i väskan i sommar!
Den finns att köpa på Kicks blandannat, kostar runt 400 kronor.

Jag behöver en förändring snart!

Känner att jag vill göra en förändring. Har inte ni också känt så någongång? Typ färga håret, göra om rummet eller köpa massa nya kläder? Det kan vara vad som helst. Man vill bara göra någon sorts förändring. Det som jag ska fixa härnäst är att prata med min moster om hon kan göra akrylnaglar, sedan ska jag beställa tid hos frisören. Jag måste få bort min utväxt nu! Är så trött på den och har haft den väldigt länge nu bara för att mitt hår ska vila. Frågan är, vad vill jag göra med det? Jag har tänkt göra ljusbruna slingor, också tänkt på att göra ännu mer blonda slingor i mitt hår. Men det lutar mot det första. Tänk liksom va snyggt sen i sommar! Självlockigt blondt hår med ljusbruna slingor! Fyfan va snyggt! Så får det nog bli! 

Dom här var rätt balla faktiskt! Hade ungefär såna naglar förut, så kanske blir tråkigt med likadana igen. Haha men såklart ska det vara rosa. Äsch, man behöver ju inte bestämma sig än.


Ny kategori : tips!


Gjort en ny kategori där jag ska tipsa er om saker! Så håll ut. Kommer tips redan ikväll!

Mysig dag idag.



Suttit ute ett tag nu och bara njutit! Så jäkla underbart väder ute! Har även varit ute och gått i fem minuter idag.. Haha konstigt det lät! Men det är bra, det är superbra Amanda! Så skönt att jag kommit upp på benen igen :D Längtar bara tills jag kan ut och hoppa glädjeskutt när det här är över! 

Sockerkakan var jättegod iallafall. Nu ska jag kolla sommarkläder på internet!

Nu är det dags igen!

Jag blev sugen på att börja blogga lite igen, nu när jag ändå är så rastlös här hemma! Pappa och jag har varit hemma hela dagen idag. Så skönt att det är fredag och snart är hela familjen här!

Ska snart baka sockerkaka till pappa och mig. Känner att jag måste sysselsätta mig med något nu när jag knappt får göra någonting. Och då kom pappa på idén att baka - då jag både rör mig och gör något så han kom precis hem från affären med ingredienser till mig! Så det är vad jag ska göra nu :D


Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0