PLEASE

Jag tänker inte blogga innan jag vet hur man gör den här skiten. Vafan jag vill ha texten längre åt andra hållet. Det ser ju hemskt ut. Någon söt människa som kan hjälpa mig? Eller är det så för er också?

Wallander



Just nu sitter jag hemma hos älskling och kollar på Wallander med hans familj. Vi ska snart äta och det ska bli jättegod mat. Idag har jag bara varit i skolan. Det gick bra! Jag hade Tv&Radio för första gången. Vi började nämligen med det idag, vilket var superkul. Efter det hade vi lunch. Det blev pannkakor idag. Så himla gott! Och det sjuka var att både jag och Anna nämde det innan maten och så blev de det! Vi blev asglada, haha. Nästa lektion var Matte, då vi hade prov. Jag hade ingen aning om det, men de gick bra iallafall.

Äntligen var skoldagen slut! Då har man avklarat Onsdagen, så nu är det bara Torsdag och Fredag kvar. Skönt! Förutom att vi slutar halv 5 imorgon, men det klarar jag! På Fredag ska vi åka skridskor, haha kul ju. Sen är det äntligen helg! Nu ska jag fortsätta kolla på tvn.


Kvällen drar sig mot slutet

Nu ska jag och älskling lägga oss i sängen och se på Andra avenyn, bästa! Jag seriöst avgudar det programmet. Skulle bli så lycklig om det kom ut en till säsong av det. Som ni ser så har jag gjort om min header? Vad tyckte ni? Det enda jag skulle behöva fråga er är hur man flyttar in texten (som ni ser så har jag råkat göra någoting som gör att inläggen hamnar åt vänster) . Vet inte hur man får tillbaka det, så ni är bäst om ni hjälper mig med det! Iallafall, imorgon är det skola för min del. Ingen aning om när jag ska ta bussen, men det ska jag kolla upp snart.
Godnatt med er. Sov så gott och dröm vackert. Juste, nu när jag tog upp drömmar, måste jag berätta för er om min dröm idag. Men det får ni veta imorgon för nu ska jag krypa ner bredvid mitt hjärta och bara mysa och se på bästa programmet med bästa pojkvännen!

Allt handlar om vilja

.. Det gäller att tro på sig själv, då ingen annan gör det. 
Du är bättre än vad du tror Amanda. Du kan. Bara du vill.

Slut på jullovet. Nu börjar skolan

Japp. Så var det skola igen. Både jag och Anna är helt deppiga.. Schemat suger. Livet suger. Usch, sen fick jag reda på att man inte kan byta skola, så nu har man inte den chansen längre. Kul. Nej fyfan, jag orkar inte. Sen får vi sportlov veckan innan alla i Väsby! Thats sucks. Och jag orkar inte kämpa heller. Skitsamma.

Jag längtar efter Chrippa. Jag vill hem och lägga mig i sängen med honom och kolla på Andra Avenyn. Han sov ju hos mig inatt, vilket var jättemysigt som alltid. Förutom att jag somnade inte fören klockan 5 typ när jag skulle upp kvart i sex. Härligt! Så jag var gaaanska trött imorse när jag vaknade. Helt förstörd. Men jag tog mig till skolan iallafall. Slutar halv 2 idag, så det är väl lite skönt iallafall.

Nu måste jag jobba. Vi hörs!



Usch. Fick ångest nu när jag ändrade Kategori till Vardag istället för Ledighet.

Ta mig utomlands nuuuu

Sitter med mamma, pappa och Chrippa i köket och har kollat runt lite på Fritidsresor! Jag är så jäkla sugen på att åka utomlands, som typ Boracay igen eller kanske Thailand? Kollade sista minuten, då fanns det ett flyg som går till Marsa Alam för bara 998 kronor och då är man där i två veckor så jag var tvungen och kolla på bilder hur det såg ut och det var faktiskt riktigt fint!
Visst såg det härligt ut? Flyget går imorgon klockan 07.00! Fan vad jag skulle bli överlycklig om jag vann på lotto exakt just nu.. Då skulle jag inte banga en sekund på att åka dit. Fan va skönt! Får nog ta och drömma mig bort lite istället.. 

Övergå till verkligheten. Jag sitter och dricker cola, äter godis och chips! Underbart det också. Imorse mådde jag åt helvete, världens jäkla mensvärk så jag kunde inte följa med och gratta min älskade kusin som fyller 18 idag! Grattis igen snuttan!

DRÖM VACKRA DRÖMMAR


Lilla Tildis när vi var på deras land.

Just nu sitter jag och älskling med chips, dipp & cola framför oss. Vi ska snart kolla på Föräldrafällan. Jag såg den med en gammal kompis för jättelänge sen och nu kom jag äntligen på vad den hette! Eller jag såg det i Frida tidningen här hemma hos Chrippa när jag var på toa, haha.

Nu på kvällen har vi inte gjort så mycket. Vi träffade Anna en stund. Sen åkte vi till Okq8.

Men jag tänkte egentligen bara säga godnatt och att vi hörs imorgon. Ni får sova så gott och drömma vackra drömmar! Puss på er.

Torsdag idag då


Jag saknar dig, min lilla gräshoppa!

Vaknade väldigt sent imorse också
och hade världens jävla mensvärk. Det gjorde så sjukt ont.. Klarade inte ens att gå upp för sängen. Synd bara att en viss kille inte trodde mig tills mamma ringde och var lite orolig eftersom hon vet hur jobbiga mina värkar är. Kanske något jag måste kolla upp.

Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Ätit god middag och kollat på bröderna Karlsson allihopa. Riktigt mysigt! Nu ska vi bara åka hem till mig och hämta mina ppiller, sen till älskling igen och umgås med hans familj och så. Ikväll blir det nog Narnia maraton igen. Hann bara kolla klart på första filmen, sen somnade jag..

Just nu duschar pojken, så direkt när han är klar, åker vi! Jag lovar att jag ska skriva senare igen. Hörs!

MIN DAG EXAKT


Puss på dig hjärtat. Jag är så glad för din skull!

Ledsen att jag inte uppdaterat något idag, men jag har haft fullt upp kan man väl säga. För det första vaknade vi väldigt sent och för det andra har jag inte hunnit. Direkt när vi gick upp från sängen (vilket var halv 3) så hade mamma redan kommit hem från jobbet så vi åt lite frukost/lunch. Sen fixade vi oss och drog direkt hem till Linneas pappa där även Martin var.

Vi gick och hyrde film - Robin Hood. Men såg knappt klart på hela. Vi satt och pratade istället. Sen drog Chrippa ut med sina kompisar en stund, sen kom han tillbaks igen. Då var det väl nästan dags att åka så vi mötte upp Kim lite snabbt och pratade med honom och nu sitter jag här hemma hos min älskling. Vi ska sova här! Mysigt. Han håller just nu på laddar ner filmer. Vi ska ha Narnia maraton, hihi. Var så länge sen jag såg dom!

Sen imorgon så ska vi upp tidigt och äta frukost med hans familj, så det gäller att somna snart om vi ska orka upp imorgon, haha. Oj klockan är redan 2 snart.. Herregud va tiden går snabbt. Men nu ska jag be min sötnos komma hit och pussa på mig. Han ser så söt ut framför datorn. Helt inne. Åååh min finaste älskling. Så snygg!

Godnatt!

Nu har jag kommit hem från bion, eller det var ett tag sen. Chrippa, Danne och Sandra kom och hämtade mig vid Väsby station. Sen gjorde vi väl inte så mycket, åkte till station och köpte cola! Så nu ska vi ladda ner någon film och bara mysa. 

Jag och Anna kollade på "Easy A" . Den var ganska överdriven men väldigt bra! Vi båda skratta en hel del, så jag måste endå säga att den är värd att se! Sen kan jag tillägga att det var några som skrattade, pratade högt och störde under hela bion, vilket var sjukt irriterande. Så det var en stort minus som gjorde att man tappa bort sig lite i filmen ibland.. Men annars var den jättebra! 

Nu ska vi gå och göra lite mackor. Och dricka cola till det! Hörs. 



BIOTIME

Nu ska jag börja fixa mig, för klockan 17:29 ska jag ta bussen från mig till Kista Centrum för att gå på bio med Anna! Hon har varit och tränat så det blir stressigt för hennes del. Hoppas hon hinner! Sen ska vi gå runt lite och kolla i affärer antar jag. Men nu måste jag skynda mig! Puss



Sommar, när kommer du?

Från H.M

Tänk vad härligt när man kan sätta på sig fina bikinis och bara springa ut i vatten medan solen lyser över era kroppar. Tänk vad härligt när man kan gå i shorts och linne. Tänk vad härligt när sommarkvällarna kommer och man kan sitta ute med massa vänner och bara mysa. Ligga i gräset och kolla upp på stjärnorna. Naej fyfan nu vill jag bara ha sommarlov! Nu nu nu nu.

Godmorgon!

Godmorgon.. Eller godmiddag? Vi vaknade bara för en liten stund sen (!!!) Helt sjukt. Snart ska vi duscha, sen bädda ner oss i sängen och kolla på film och äta popcorn. Mysigt! Idag ska jag vara med Anna. Ska bli roligt eftersom jag inte träffat den tjejen enda sen nyår. Så det är väl mina planer för dagen! 

Filmen som jag kollade på igår, ni vet "Chloe" , den sög. Det stod att genre var thriller, vilket den verkligen inte var. Den var varken spännande, rolig eller läskigt. Nej jag vet inte vad jag ska säga om denna film mer än att den totalt sög så den kan jag verkligen inte rekomendera för er! 



Det var väl det jag hade att säga. Uppdaterar senare. Nu blir det mys!

Vi hörs imorgon

Nu ska jag och älskling försöka sova. Fast först ska vi kolla på en film som heter "Chloe". Den verkade riktigt bra. Skriver vad jag tyckte om den imorgon.
Har ni samma problem som mig, att ni inte kan somna fören klockan 5 på morgonen? Helt sjukt. Jag har vänt på dygnet totalt. Jag kommer vara död sen när skolan börjar den 11 Januari. 


Hejdå tvåtusentio

.. Tja tvåtusenelva



Mina nyårslöften:

Bli bättre på att blogga.
Börja gå till skolan.
Börja träna. 
Stressa mindre.

Du får mig alltid att skratta

Hahaha! Min pojkvän är så söt.

Vi sitter med tända ljus och äter kvällsmackor. Och helt plötsligt blir han jättebajsnödig...

- Amanda, jag måste ner och bajsa. 
- Nej men jag vill inte sitta själv! Kan du inte vänta lite till bara? 
- Men vi kan smsa!
Så springer han iväg.. Sen när jag sitter där och äter mina mackor helt ensam så får jag ett sms: 



Han är allvarligt störd.. Fast ändå världens bästa! Love you!

2010 till 2011

Idag är det Måndag. Den tredje Tvåtusenelva. Visst känns det som 2010 gick väldigt snabbt, men ändå så hände det ganska mycket som har fått mig att bli den jag är idag. I slutet förändrades en bra sak som fått mig att må bättre. Och det var när Christoffer kom in i mitt liv. Snart har vi två månader tillsammans och jag är så lycklig att jag har honom. Jag har även kommit närmare mina vänner som jag känt sen jag gick i Breddenskolan. Sen finns det såklart saker man har velat ändrat på, men man lär sig av sina misstag ellerhur?

Mitt nyår var helgrymt. Jag drog till Miriam rätt tidigt eftersom jag var klar. Hennes mamma hjälpte mig att sätta på mina lösögonfransar. Det blev riktigt bra faktiskt! Första gången jag testade att ha det! Klockan 19.00 kom Anna och Hanna. Vi började tagga till riktigt ordentligt och hade riktigt jäkla mysigt.

När vi hade ätit förätt, varmrätt och efterrätt så var det dags att dra vidare. Vi drog hem till Felix, vilket jag tyckte va ett bra alternativ för jag hade så himla roligt! Jag träffade en massa vänner som jag inte hade sett på länge! Vi dansade, sjöng och hade det så jävla awsome. Runt 3 åkte jag och älskling till Donken och han bjöd mig på Chicken Nuggets. Bästa! Sen drog vi hem och sov hos honom.


Det blev faktiskt väldigt lyckat. När klockan slog 12 var vi hos Chrippa en stund och firade lite med hans familj, vilket var hur trevligt som helst. Jag fick hälsa på hans grannar och så! Det var en tjej där som var äldre än mig som kom fram och sa att hon hade tjukikat på mina bilder på Facebook och sa att jag var jättesöt. Sånt blir man så glad av! 

Mitt nyår i bilder..









Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0