Lite saker som ska fixas.

För att känna mig riktigt snygg och fräsch så tänkte jag fixa detta snarast:

* Spara mina naglar så det blir långa och fina! Sedan köpa något nytt fint rosa nagellack, eller bara köra på fransk manikyr. Det är också sjukt snyggt! 

* Bli brun. Antigen sola solarium eller använda brun utan sol! Det är alltid snyggt att vara brun, ellerhur? 

* Inskaffa mig sommarkläder osv! Lika bra att börja tidigt. Kanske nästa vecka? 

* Köpa en massa smycken också! Så jäkla underbart! Och så jävla fiiiint. Gaaalen i smycken!


Mums!

Tjenamors! Kom hem till mig för en liten stund sen. Vi ligger i sängen och kollar på Big Brother, men snart ska jag börja kolla på Andra Avenyn, så jag hinner ikapp dom avsnitten älskling har kollat på! Det blir en lugn kväll. Ska se på film och bara mysa. Imorgon har vi lite andra planer! :D

Vi åt tacos till middag, supergott! Var riktigt sugen på det. Efter maten somnade jag till en stund. Sen tog vi bussen direkt hem. Men nu ska jag sluta skriva. Hörs senare.

Hungrig.



Tjafan! Kom precis hem från Anna. Idag har hon och jag varit och tränat på Medley, vilket var askul. Snart skaffar jag kort där också! Vi badade även i äventyrsbadet, haha. Ett sexåring lärde oss hur man åkte pingvinen ner för rutchkanan. En gubbe satt i bubbelbadet med mig och Anna och glodde som fasiken. Ja vad hände mer? Vi skrattade en massa och hade så grymt kul! Efter det drog vi en snabbis till Centrum. Anna köpte subway och jag beställde tid hos frisören. Ska nämligen klippa mig imorgon, få bort allt det slitna. Skönt!

Ikväll ska jag sova hos älskling! Känns som det var jättelänge sen vi gjorde det, så det ska bli mysigt! ♥ Nu ska jag väl snart äta antar jag. Det blir kycklingfilée med pommes och bea! Mums. Fast inte lika gott utan Cola. Vad ska man dricka till den maten liksom? Mjölk? Ne blä.. Det passar inte till! Kanske kan få pappa att åka ner och handla..

Fint väder ute.

Godmorgon! Vaknade bara för ett tag sen. Idag ska jag träna med Anna tror jag? Ringde henne förut, men hon svarade inte så hon ligger väl antagligen och sover. Ska även träffa Linnea senare. Men innan det måste jag fixa mig. Funderar på att gå ner och ta en lång dusch! Hårinpackning, raka benen osv. Ska även spela sims 3 snart, hihi. Nu ska jag och älskling göra våfflor. Hörs senare! Anna! Hör av dig när du ser detta! :D

Chihuahua dududududiidi Chihuahua

Just nu ligger jag, Chrippa och Anna i min säng och ska fortsätta kolla på Beverly Hills Chihuahua. Asbra.. Hihi! Har velat kolla på den hela dagen. Tryck här om ni vill ha länken! Jag lovar er, den är värd att se! Idag har vi även bakat knäckkakor, supergott. Och nyss var vi ute och fotade, men det blev inge bra.. Det var för mörkt.




Visst verkar den bra? Hihi! Nu ska vi se klart på filmen! Höööörs.

Stress?



Godmorgon alla fina människor där ute! Just nu är väl vissa av er i skolan. Själv ligger jag i sängen och har sportlov! Vaknade klockan 7 imorse och kunde inte somna om. Gick upp och åt frukost. Gick och la mig igen. Kollade på film. Somnade. Kollade på film. Somnade igen osv.. Och nu är klockan snart 1. Ska börja fixa mig nu. Sen ska jag träffa Anna. Ingen aning om vad vi ska göra. Men något hittar vi nog på! Jag har inte några ideér iallafall. Allt är tråkigt, vädret speciellt! :( Är helt pank också. Nejmen fyfan va nego jag är! Någon som har tips på hur man ska göra för att bli positiv?
Ska ner och duscha och fixa till mig. Ta en huvudvärkstablett. Jag får typ ont i huvudet varje morgon nu mera. Läste på internet att det kan vara för jag är stressad? Kan nog stämma. Aja. Vi får höras senare, så jag blir klar någongång! Hejdå.

.

hej pappsi

Inga bilder på Chrippas dator.

Sitter i soffan hemma hos älskling och kollar på tv medan jag sitter vid datorn. Plus så käkar vi godis, mumsigt! Vaknade rätt så sent idag, men det var skönt! Skönt att sova ut. Nu har jag ju äntligen lov! Senare idag ska vi åka hem till mig för jag bara måste städa mitt rum! Ska rensa ut alla kläder och slänga de jag inte använder.
Ikväll är det melodifestivalen! Hoppas den är bättre än förra gången nudå.

Idrott imorgon,glöm inte.

Godnatt! Nu ska jag försöka sova.. ♥

Ta tag på pluggandet nu amanda.

Har precis ätit middag. Blev världens bästa mat, fläskfilé med kroketter och beasås. Mums! Nu ska jag sätta mig i köket och plugga lite. Är faktiskt lite taggad på att få klart allt nu. Det enda som är drygt är att vi slutar halv 5 två gånger i veckan när vi börjar lovet.. Suck!

Jobbig dag, kan bara bli bättre nu.



Haha söt pojkvän som bloggar åt mig när jag inte hunnit! ♥ Iallafall, kom hem för en stund sen, gjorde ordning två mackor och gick in på mitt rum för snart ska jag kolla på Andra avenyn. Hann ju inte göra det igår :( Hade fullt upp med mitt jäkla mediakunskaps prov som jag hade idag. Men det gick hur bra som helst! Sen fick jag reda på mitt Matteprov där jag fick G! Skulle bara göra repeteringar på några få uppgifter, så det känns skönt!

Det jag ska göra klart på lovet är,
♣ Plugga på Matte - Procent.
♣ Göra bok analys i Svenskan.
♣ Skiva citatdagbok om boken jag läser.
♣ Plugga på Mediakunskaps provet.

Det blir en del nu, men eftersom jag & Anna får lov imorgon och dom i Väsby och på andra ställen får lov veckan efter, så får mitt lov helt enkelt gå ut och att plugga och umgås med min fina vän Anna! Massa filmkvällar och bara ta det lugnt.. Men fasiken vad avundsjuk jag kommer bli sen när Väsby får lov. När någon ringer och frågar - "ska du med dit osv" .. "Nej men jag ska sova nu . Jag har ju inte lov (!!!) " Menmen. Skulle faktiskt inte klara av en enda vecka till i skolan just nu. Måste få en paus.. Just nu när skolan D Ö D på mig.

Ringde mamma när jag var påväg hem och ikväll ser det ut som det blir Kyckligfilé med kroketter & Beasås. Gott som satan! Någonting som gör mig glad iallafall. Och att min älskling kommer hit sen såklart och får mig på bättre humör! Nu ska jag kolla på mitt älskade favorit program.. ANDRA AVENYN! :D

Sovande Amanda


Sitter och pluggar inför mitt tyska prov imorgon som jag kom på att jag hade för ungefär en timme så det är lyckat och har inga böcker hos Amanda så får köra de på datan. Men det är ganska skönt för då lär jag mig bättre, Awesome.
Amanda somnade efter hon pluggat till sitt mediakunskaps prov som verkade fett svårt men hoppas verkligen hon klarar det! Det tror jag iallafall. Kände för att skriva av mig lite så det blev perfekt med Amandas blogg! :D Nu ska jag plugga hela natten tror jag så jag klarar det där j*vla tyska provet eftersom min tyska lärare typ hatar mig så ska hon få se att jag kan få G! Då ska hon få smaka på köttbullar eller något sånt.
Nu säger jag hejdå för mig och godnatt! :D

Goodnight sweeties.


Jag och Anna, hahaha. Happyface. Kärlek till dig babe.
Nu har vi kommit hem! Ska plugga lite nu innan jag ska sova. Sen får jag plugga lite imorgon på tåget också. Så det blir nog bra. I värsta fall får jag väl omprov.. Tänkte bara säga godnatt! Sov så gott. Imorgon är det 06:56 bussen som jag ska ta. Hoppas på sol. Det skulle göra min dag :D Menmen. Godnatt.

Hemma hos familjen Eklund

Nu har jag precis ätit! Det blev fläskfile med pommes och beanessås. Så himla gott! Nu sitter Chrippa och Anette och kollar på Hockey här medan jag skriver blogg och pratar med Anna på msn om imorgon då vi ska vara med i Radio i skolan. Batteriet kommer snart dö, så jag måste skynda lite!

Åkte hit runt 5. Chrippas mamma kom och hämta oss, så då slapp vi åka buss iallafall! Åh juste.. Vet ni vad jag gjorde idag? Jag skulle stänga igen skåpet, så klämde jag mitt finger och det gjorde så jävla ont! Fan va det gjorde ont. Sen när jag skulle gå in i mitt rum, slår jag min fot rakt in i soffan. Jäklar vilken otur jag kan ha ibland asså. Stackars finger och min lilla tå..

Nu ska jag snacka med om Anna om imorgon. Skriver mer sen. Sitter just nu på Chrippas dator, så har inga bilder eller något..

Jag skulle vara så lycklig.


Kom nu sommaren!



Nu är världens bästa städerska här! Hon är så sjukt duktig. Hela huset blir så jäkla fint! Ska snart gå och göra lite tee och kolla på Andra Avenyn. Har verkligen bara tagit det lugnt idag. Sovit, suttit vid datorn, kollat på tv, ätit lite osv! Har inte behövt springa till toan sen imorse iallafall. Skönt det!

Ska sätta mig ner och plugga lite sen också! Det är ett måste. Men kanske ska vänta tills Chrippa kommer, så han kan hjälpa mig! Han är duktigare än mig på matte, så älskling jag behöver dig!

Usch kollade just ut genom fönstret.. När ska denna snö försvinna?! Jag vill ha sommar nu, nu nu! En sak jag verkligen ser fram emot är att vi får sommarlov den 30 Maj. SKÖNT! :D

Fyfan för sånt här..




Godmorgon fina människor!
Jag vaknade för nästan tre timmar sedan, men bestämde mig att inte gå till skolan idag. Jag var jättepigg när jag vaknade och gick upp direkt typ. Men efter ett tag när jag hade ätit frukost så kom allt upp igen så det var bara att springa till toan. Jag är inte magsjuk eller något. Ska ta hela den historien snart.
Det var jättemysigt igår iallafall. Mamma kom hem runt sju, så vi åkte ner till Thaihouse och åt istället. Dom ville hellre äta där, så jag gick med på det även fast det inte riktigt är min favoritmat. Sist jag åt där med kompisar, så sa jag att jag aldrig mer skulle äta där igen. Men igår tänkte jag att jag kunde ge maten en ny chans! Jag beställde in fyra rätters och en efterrätt. Jag åt lite, men inte alls mycket eftersom jag fick så jävla ont i magen. Tog friterad kyckling och åt det istället. Men magen blev bara sämre och sämre.. Tillslut mådde jag jättedåligt.
Vi åkte hem och då var det bara att springa till toan och spendera kvällen ett tag där. Usch fyfan.. Sen kändes det lite bättre iallafall. Men efter bara en kvart blev jag illamående igen. Jävla Thaimat/Kinamat asså. Aldrig mer! Det lovar jag er.
Men det var iallafall mysigt i början. Det var jag, mamma, pappa, Andreas och Älskling! :D Vi satt och skrattade och pratade massa. Och en sak som var rolig, var att när dom hade översätt allting själva i deras meny så hade dom använt lite stavfel.. Eller ganska mycket. Typ som ("Deep duck" = Djup anka = friterad anka) , det låter ju hel knasigt, hahaha. Nej usch va dum jag är! Ett stort plus iallafall är att personalen där är så himla trevliga! Och där behövde man inte sitta och vänta på maten i en halvtimme liksom, utan man fick den typ direkt.
Iallafall. Idag hade jag tänkt plugga! Matteprov, Sitta i radio och prov på det imorgon! Härligt! Fast det där med att man ska vara med i Radio, verkar ju skitkul! Min grupp ska sitta och prata om sommaren. Snacka om att jag kommer få sommarkänslor! :D Hoppas bara att jag mår bra tills imorgon.. För hur länge kan man må dåligt över något man ätit..? Aja. Får hålla tummarna helt enkelt! Tänk att snart är det sommarlov (!!!)

Du finns i mina drömmar.


Har sovit nästan hela dagen. Det har varit så otroligt skönt! Pappa och Chrippa kom hem för ett tag sen, så vi har suttit ute i köket och pratat lite. Nu ska jag fixa mig lite! Sen blir det Restaurang, så mysigt! Sen när jag kommer hem ska jag plugga. Eller det blir nog imorgon istället, för ikväll ska jag bara mysa med min älskling och fira våra 3 månader tillsammans! Plus alla hjärtans dag såklart! :D

Mumsigt! Ska äta nu. Puss



I believe I can fly, but only when I'm with you.


Såhär ser jag ut idag.

Rosa kofta - Salt 299 kr. 
Svart linne - Gina tricot 99 kr. 

Nu ser ni ju bara koftan och linnet tyvärr. Men aja. Har även toffs idag, som jag nästan aldrig har. Satt i mitt löshår också för första gång i år. Har knappt använt det, så nu tänkte jag att det var dags. Jag fick inte direkt längre hår, men lite tjockare fick jag allt :D Nu ska jag läsa veckorevyn, göra ordning lite makaroner och och bara njuta!

I try but it won't help anything.




Det är nästan sjukligt beteende hur man kan vara så självisk. 
Jag börjar bli trött på det.

3 månader idag!



Minns du första gången vi träffades? Då vi stod vid Odenslunda och pratade om allt möjligt. Då visste jag inte att det en dag skulle bli du och jag. 14 November blev vi tillsammans och nu har det redan gått tre månader. Vi har gått igenom en del på så kort tid, men jag tror på oss. Jag är så glad att jag har dig - Jag är så otroligt jäkla lycklig att jag har dig.  Bättre kan man inte få.. Du kom där som en ängel när jag hade tappat allt hopp om killar. Du fick mig att börja lita på dig. Du fick mig att känna mig älskad. Du fick mig att må bra. Du fick mig att skratta. Du fick mitt hjärta att slå för dig. Och så är det än idag. Och så kommer det alltid vara. 

Jag älskar dig min fina prins. Min fina pojkvän. 
Mitt hjärta dunkar för dig. Glöm inte det.
Jag ♥ dig. Världens bästa Pojkvän.

Alla hjärtans dag.



Godmorgon
! Vaknade upp med en god frukost imorse. Idag är det ju alla hjärtans dag, ska ni hitta på något speciellt? Vara med pojkvännen, kanske några kompisar eller bara familjen..? Hur firar ni denna dag? 

Jag och Anna var påväg till skolan iallafall. Vi stod där i nästan 40 minuter tills vi såg att tågen var inställda, så det var bara att åka hem igen. Vi tog 545an som var mer än 10 minuter sen. Fan vilken otur eftersom det är runt 20 minusgrader. Frös som fan.. Det var riktigt länge sedan jag frös så mycket. Mina ben skakade, kände inte mina fötter eller fingrar, jeansen gjorde ont på min hud osv.. Nej fyfan! Så jag blir hemma idag. Ska ta en dusch nu också, skönt. Det behövs! Fortfarande kall.. 

Men iallafall. Dålig start. Det kan bara bli bättre nu. Ikväll ska jag äta på Restaurang på Scandic Hotell. Jag älskar deras inredning där. Så jäkla mysigt! Jag kommer ihåg när jag var liten så ville jag alltid åka hissen. Ni vet den man ser över hela infra typ? :D Haha jag tyckte det var skitroligt. Och en till rolig sak var när jag och en gammal kompis skulle åka hissen (då vi skulle försöka smyga in) och vi lyckades faktiskt. Sedan stod vi och spionera så ingen skulle komma. Och när vi skulle gå in i hissen så gick det inte, för nu mera måste man ha kort för det! Hahah så det var bara att gå tillbaka och då hade dom som jobbar där sett oss och garvade åt oss. Det värsta är att det här var för ungefär ett år sedan, hahaha :D

Naaaaw

Godnatt. Nu ska vi somna till Andra Avenyn. Sov gott fina människor!

Wallander - Kuriren



Sitter just nu med datorn i knät och kollar på Wallander. Har missat hela början så förstår inte så mycket direkt. Efter solsidan åkte vi hem till Chrippa och hämtade hans saker eftersom han sover här inatt. Imorgon är det alla hjärtans dag och inte mer med det så har jag och älskling 3 månader! Synd bara att det är en Måndag.. Svårt att hitta på något då. Menmen! Alltid lika mysigt med min baby ändå ♥

Nu ska jag fortsätta kolla på tv:n. Får se om jag skriver sen i reklamen!

Solsidan i mitt hjärta.



Fredrik -
Har inte du lust att bara slå ett getöga i mitt anus? 

HAHAHA, fan vad jag skratta . Solsidan är fan bland den bästa tvserien. Så jävla grym! Hahaha garvar fan fortfarande. & när Anna och Alex ska slänga massa saker som dom inte behöver längre, så kommer Annas brorsa och säger vid matbordet "Jag har tjänat 82 000 på ett Starwars rymskepp som jag köpte av Mickis"  så va det Alex skepp HAHAHAHA. Fyfan vad jag älskar denna serie asså! Längtar till nästa söndag. Nu ska jag ladda ner Solsidan säsong 1 :D

Cover all mix



Jag måste tipsa er om världens bästa concealer. Jag köpte den för kanske 3 månaders sen och jag har använt den nästan varje dag sen dess. Jag kan få rätt mörka ringar under ögonen om jag tex. sovit dåligt. Jag kan även få mycket finnar när jag har min mens, vilket är skitjobbigt. Och nu när jag haft concealern ett tag, så måste jag bara rekomendera den! Jag köpte Cover All Mix på Make up store i Stinsen. Jag köpte den för 265 kronor, vilket kanske är dyrt för en concealer, men jag lovar er.. Det är helt klart värt priset! 

♥ Fördel: Täcker mörka ringar under ögonen, täcker röda partier, som finnar osv. 
↓ Nackdel: Man kan bli torr i ansiktet, så var noga med att ta ansiktskräm innan.

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.






Hungrig tjej.




Nu har jag gjort om lite till i bloggen så nu är väl nästan allt som jag vill ha det! Har lärt mig massa om html och även grunder inom bloggen, när jag egentligen skulle ha pluggat matte, vilket jag förmodligen inte kommer göra ikväll eftersom det är både Solsidan och Wallander. Men inte deppar jag för det. Jag gör det imorgon istället! Hela dagen har varit en riktigt mysigt.. Då får den faktiskt sluta så också.

Medan min pojke ligger och sover här bredvid mig så kan jag passa på att berätta vad jag har gjort idag. Vi vaknade runt 9 och gick upp och åt en god frukost med min familj. Jag älskar verkligen att vakna upp då man hör ljud ifrån köket, solen lyser utanför fönstrena och all frukost är framme. Helt underbart. Och exakt så var det imorse. Efter frukosten la vi oss i sängen igen och kollade på Andra Avenyn. Bästa! Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket mer. Har försökt få ut min babe och fota med mig, men tror ni jag lyckades?.. Njae. Inte direkt va. Men jag förstår han. Kallt och inte så kul för honom kanske. Men det får bli en annan dag eller om jag kanske kan få med mig han ut lite senare. Snart är det iallafall middag. Slottsstek med potatis och sås. Gott!

Nu börjar jag igen!


Bilden har inget med inlägget att göra, förutom att jag knappt kan bärga mig till sommarn kommer! 

Hejsan! Tack vare min fina vän Miriam så fixade hon bloggen åt mig. Så nu ska jag börja blogga på riktigt igen. Det ska faktiskt bli roligt! Just nu sitter jag och älskling och äter Crostini. Jättegott! Plus så dricker vi cola till. Mys! Familjen Gidén är här. Vi ska äta förrätt, varmrätt och efterrätt. Toast skagen. Kyckling med potatisgratäng och Marängtårta med blåbär och hallon! Jag längtar tills vi ska äta. 

Klockan 8 börjar melodifestivalen, så det ska jag se iallfall! Det blir förmodligen hemma hos älskling. Sen sover jag över där. Vet ni vilka som ska vara med i programmet ? Den enda jag vet som kommer vara med, är Danny Saucedo. Undra om han kommer vara bra. Men det tror jag nog! 

Snart ska jag börja fixa mig. Sitter just nu i mjukisbyxor och en tröja. Lite mys sådär när jag ändå bara städat hela dagen. Nu är mitt rum jättefräsht och fint. Jag måste bara få tid till att fixa garderoben också. Eller tid och tid. Ork kanske, haha. Lilla sötnosen Tilda sitter och kollar på Lotta på Bråkmakagatan här bredvid mig. Hon är så gullig! Och jag är väldigt knäpp.. Helt plöstligen säger jag: 
- Men vi har ju ingen juuulgran (låter som Lotta) . 
Både mamma och Tina kollar på mig. 
- Chilla, dom sa det på filmen. 
- Vi trodde du hade slagit i skallen eller något..

Haha nej men shysst liksom! Jaja. Nu ska jag hämta lite cola och pussa på mig babe! 



Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0