GODNATT BABES

Vilken tid det tog att lägga in alla bilder! Äntligen klar förfan. Snart ska jag sova. En ny dag imorgon, då jag också är ledig. Riktigt jävla skönt. Får se vad som händer på dagen. Funderar på att bara ta en hemmadag och fixa mig till kvällen. Kanske ta ett långt bad, göra peeling, fixa naglara och ha ansiktsmask och sådant mys. Skulle vara riktigt najs iallafall.
Nu ska jag kolla på "Smala Sussie" .. Och den här gången ska jag se klart hela! Haha..

Om jag hade en egen toalett, skulle rummet lätt se ut såhär! Ingen tvekan.


BILDER DEL 2
















































EN BRA DAG

Idag var det en kanon mysig dag verkligen! Så himla mysigt. Jag, Anna och Linnea åkte in runt halv 1. Vi åkte först till Fridhemsplan och skulle möta Linneas pappa. Men han kunde inte komma, så vi gick i Gallerian ett tag tills vi åkte tillbaka till drottningsgatan. Där vi gick till Waynes och fikade. Jag tog en cola och Hallonpaj. Supergott! Sen kollade vi i massa affärer, tillochmed Butrix där vi hade skitroligt, haha.

Sen kände nog alla att vi började bli lite hungriga, så vi drog till Tacobar och åt där. Vi satt och pratade om allt verkligen. Så skönt! Ett minus var att jag verkligen inte hittade någonting idag. Absolut ingenting. Det var helt enkelt inte min dag när det gällde shopping.

Runt 19.00 tog vi tåget hem. Jag och Linnea drog hem till mig ett tag. Sen mötte vi Matilda och Linus. Pratade med dom i en timme kanske och påvägen hem ringde jag min underbara Pappa och pratade med honom hela vägen hem. Han kom hem idag! Jag har verkligen saknat honom.

Just nu ligger jag i sängen med leggings, en jättemysig stor tröja och rosa sockor! Bredvid mig står en stor kopp med varm choklad. Nu har jag iallafall blivit lite varmare, så det är bra!




















30 SEPTEMBER

Igår kom vi hem runt 12. Vi var sjukt trötta ska jag säga er! Direkt när vi kom hem, så duschade vi. Sen gick vi och la oss. Skulle kolla på "Smala Sussie" . Men vi kom inte så värst långt, haha.

Jag vet inte riktigt varför jag är vaken nu, när jag äntligen kan sova ut! Lite knasigt det där. För när det är skola då orkar jag knappt hålla ögonen öppna liksom. Och nu är jag pigg, som jag vet inte vad!

Idag ska Jag, Anna och Linnea åka in till stan. Vi ska fika och shoppa lite. Det ska bli mysigt! Nu ska jag försöka sova en stund till. Hörs senare!

Fina Stockholm!


KVÄLLSMYS

Träffade Linnea lite senare idag. Och även hennes lillasyster. Vi gick runt lite och pratade en massa. Och för någon timme sen bestämde vi att L skulle sova här, så vi tog bussen till hennes pappa och hämta grejer. Vi träffade även Kim och Putte. Va med dom ett tag. Sen drog vi hem och har ätit kvällsmys.

Snart ska vi ut och möta grabbarna igen! Hör av mig senare. Puss




MYS

Matilda kom direkt till mig efter hon hade slutat, så vi har varit ute, ätit mackor, tagit bilder som ni såg haha. Typ det.. Vi har inte gjort så mycket mer, men kul har vi iallafall .. Som alltid!

Nu ska vi kolla på filmen "The holiday". Vi hörs senare.


SÅHÄR KUL HAR JAG OCH MATILDA JUST NU

 

 

 

DÅ MAN VAR LITEN



Lyssna på låten medan du läser.
Fan vad jag saknar den tiden, då allt var så lätt. Tiden då man var liten. Då var kärlek en puss på kinden, skitsnack existerade inte, höjden av smärta var när man ramlade och skrapade upp knät och största rädslan var monstret under sängen.

Då man kunde springa runt och leka hela dagarna. Då ingen brydde sig hur man såg ut eller vad man hade på sig. Då Pippi Långstrump var ens förebild och man var kär i Nalle Puh.

Idag är skitsnack vardagsprat. Kärleken är bland det svåraste som finns. Höjden av smärta är när vännerna sviker en och den största rädslan är att förlora dom man älskar mest.

Jag minns på fredagar när jag kom hem från dagis och direkt satt jag mig i soffan med massa filtar och kollade på bolibompa. I ena handen hade jag en godisskål och i andra handen hade jag chips. Då var jag lycklig! Jag kan komma ihåg än idag vilken underbar känsla jag hade! Allt var så underbart.




Zyc0rE - TAPPAT HOPPET

Jag minns den känslan när jag såg i ditt ansikte, det var allt men du vände kärlek till hat så nu hatar jag dig och allt som jag gav tillbaks. Jag gav dig allt, är detta tacken? Jag gav dig allt och du snacka bakom ryggen.

Jag har verkligen försökt att förstå. Det blev som det blev, men jag kan inte gråta en tår. Saknar aldrig det vi hade, saknar aldrig dina kramar. Dina kyssar.. Visst jag kan tänka ibland, men oftast blir jag arg. Jag villl glömma det som hänt. Glömma allt som vart och allting som jag känt. Men jag kan lova dig en sak, jag känner ingenting, absolut ingenting. Jag har gjort som jag vill. Jag har gått vidare nu hatar jag dig! Tänkt på det som varit och hur du har behandlat mig.

Jag har lärt mig att folk kommer att svika mig. Dom jag älskar, vissa kommer att såra mig.

Photobucket

VA DIG SJÄLV

Igår var jag på bio med Mamma och Moster. Vi såg "Tusen gånger starkare". Jag tyckte verkligen det var bra. Satt och log genom hela filmen, fast i slutet blev det lite sorgligt. Men filmen rekomenderar jag verkligen till er. För visst kan det vara så ibland? Att killarna tar mer plats än tjejorna? Och självklart tvärtom..

Under filmen tänkte jag bara på 4 personer. Som va precis som de i det "tuffa gänget". Haha lite kul var det, eftersom det var så äckligt lik dom. Dom som tror att dom är så mycket, dom som vill ha uppmärksamhet men inte får någon, dom som hänger efter andra. Men inga vill egentligen hänga med dom. Så sant, så sant , så sant! Hihi, men iallafall. Filmen gav en väldigt starka tankar. Stå upp för dig själv. Va dig själv. Låt aldrig någon försöka trampa ner dig!

Just nu sitter jag och äter mackor med varm choklad. Fryser så förjävligt. Idag får jag helg! Är ledig imorgon, Fredag och på Måndag. Galet najs. Imorgon blir det stan med Anna Thunbajs. Vi ska kolla i affärer och fika. Mysigt!




29 SEPTEMBER

Har hållt på att fixa lite med bloggen, men är absolut inte klar! Ska ändra headern, texten osv. Men det kommer.. Jag blir bara så rastlös när jag håller på med sånt här, haha. Men just nu är det väl endå okej?

Jag har fått tillbaka min äckliga jävla migrän. Inatt har jag vaknat flera gånger av att jag mått illa, haft dunkande huvudvärk, sovit dåligt och sånt där. Men nu är det väl lite bättre när jag tagit alvedon. Men sen klockan 4 imorse har jag legat under kudden typ för att allt ska vara helt mörkt och jag blir bara irriterad när någon pratar med mig. Ljud är inte det bästa som finns när man har migrän.. Därför bestämde jag mig för att stanna hemma idag, så jag får plugga här istället.

Senare ska jag träffa Matilda. Vi ska väl ses vid Odenslunda och sätta oss där och prata om allt.. Like always! Så skönt att få ut allt man har inom sig. Man har så mycket att berätta när man ses så sällan. Igår träffade jag henne iförsig.. I kanske fem minuter, men bättre än ingenting. Iallafall, Kim och jag åkte och mötte henne. Sen skjutsade han hem mig vid 10.

27 SEPTEMBER

Godmorgon! Vaknade halv 6 imorse. Jag älskar när det är helt kolsvart ute, det är sjukt mysigt och så tänder man en massa ljus. Men nu har det blivit ljusare ute.. Och min buss går 55. Så det är bara göra klart det sista och sedan åka till skolan!

Har bara två lektioner idag - Medieproduktion och Datorkunskap. Rätt okej faktiskt. Den här dagen brukar gå snabbt, så det är bra!

Efter skolan ska jag träffa Linnea. Vi pratade om att ta höstbilder. Kulkul!
Nu ska jag göra klart allt. Hejdå. Hörs sen.


26 SEPTEMBER

Igår så kom Eva, Roger, Alex och Linnea hit och åt middag! Det var mysigt. Vi åt pepperbiff med potatis och bea. Så himla gott. Sen efter maten drog jag hem till Linnea. Där också Shakar, Miriam och Anna va. Så vi chillade lite tills vi drog till Sotolongo. Där var det drag ska jag säga er! Jag hade asroligt.

Sov borta och kom hem bara för ett tag sen. Nu hör jag mamma tända massa ljus medan pappa lagar mat. Mysigt! Älskar verkligen vädret. Har lust att gå ut och gå en stund och lyssna på musik och njuta av hösten. Helt underbart.

Nu: ÄTA. Hörs sen.

GODMORGON

Godmorgon! Ligger just nu och lyssnar på Britney Spears - Sometimes. Har precis ätit frukost med hela familjen. Det blev varma baguetter och tee. Jättemysigt och snart ska mamma och pappa åka på dop. Eddies lillebror som ska döpas. Gulligt!

Idag ska jag iallafall städa mitt rum. Ta ett bad och kanske ut och springa med Andreas. Får se om man har den orken.. Har träningsverk i låren och rumpan. Men det är bra!

Nu ska jag kolla på Wallander - Mörket!


NATTI

Ikväll har jag absolut inte gjort någonting. Eller först drog massa till Södervik. Det hände typ ingenting. Alla satt och pratade och sådär. Men det var väl kul ett tag. Sedan drog alla till donken. Så har vi suttit där hela kvällen. Frös hjäl så det var bra att man kunde gå in och värma sig. Sen var det fest någonstans. Först skulle vi dra dit, men sen orkade ingen så då gick vi hem och nu sitter jag här och är sjukt jävla trött.

Ska snart ta bort sminket. Sen blir det läggdags för mig del! En ny dag imorgon förfan. Då jävlar ska jag ha roligt! Alla Andreas kompisar är här typ.. Man hör tv:n och att dom typ brottas. Lite jobbigt, menmen.

Vi hörs imorgon! Dåligt med bilder just nu. Men har ingen bildfantasi.. Haha. Puss

HEEEEEELG

Dålig uppdatering.. Jag vet.
För det första har jag varit väldigt upptagen. För det andra stängde pappa av internet igår. Så töntigt! Menmen. Igår så var jag hos Marcus. Vi spelade tvspel och jag hjälpte hans lillasyster med läxan. Vi pratade en massa också, så det var skönt!

.. Äntligen är det fredag! Älska. Bästa dagen på hela veckan faktiskt. Och nästa vecka går vi bara tre dagar i skolan - måndag, tisdag och onsdag , så det blir långhelg! Så jävla skönt! Synd bara att vi har matteprov på onsdag. Ett stort minus..

Nu ska jag ta en dusch. Sen välja kläder och fixa mig. Sen äta. Sen UT!

VILKEN UNDERBAR DAG

Jag kan börja med att säga att den här dagen har varit åt helvete..

Imorse vaknade jag av att Anna ringde och väckte mig, vilket var bra eftersom jag bara hade 10 minuter på mig att fixa allt. Alltså jag försov mig grovt. Skulle egentligen upp klockan 7. Men vaknade upp en timme senare. Även fast jag sov hela kvällen igår.

Det spöregnade ute. Jag höll på halka vid min backe. Sen möter jag Anna och jag blir på bättre humör. Sen när jag ska gå på bussen så säger chaffören att det är ogiltig, vilket jag har fått hört ett antal gånger nu. Så jag blir irriterad som fan och nästan står och skriker i bussen för han tänkte göra så jag fick gå av först. Plus att mitt kort är giltigt. Det är jag säker som fan på och när man får höra väldigt ofta att det inte fungar så blir man tillslut arg. Iallafall jag som inte hade min bästa dag idag. Och han kunde inte ens be om ursäkt för att han hade fel. Utan det enda han sa va "Nu vet jag till nästa gång. Men svär inte så mycket nästa gång och kalla mig inte dum i huvudet" Damp! Jävla busschafför alltså..

Sen kom jag till skolan. Äcklig mat. Så köpte en toast och varm choklad, vilket gjorde mig lite glad. Haha. Sen påvägen hem blir det fight mellan mig och Anna. Fan va sura vi va på varandra, Hahaha. Tillslut började vi båda garva och krama om varandra.

Och kom hem för ett tag sen. Och det första jag gör är att halka. Så mina byxor var helt leriga. Mina händer. Hela jag var lerig. Precis när jag kommer till dörren så öppnar Jacob och skrämmer ihjäl mig. Kan det bli bättre? Fan vad jag älskar dom här dagarna alltså.


SOVIT BORT HELA KVÄLLEN

Dålig uppdatering, jag vet. Men sen jag kom hem idag har jag bara sovit. Haha vaknade med massa sms, inte mitt fel att jag inte orkar hålla mig vaken.. Haha! Men iallafall. Det blev ingen fika med Amanda och Anna. Utan jag åkte till väsby station och tog en fika med Matilda vid kulturhuset. Vi hade en massa att prata om. Så skönt att äntligen få se min brutta! Tänk.. Från att träffas varje dag på hela sommarlovet till ingenting. Det är sjukt.

Vaknade iallafall för bara en liten stund sen. Har inte ätit middag och är ashungrig! Men ändå så gick jag precis och  borsta tänderna.. Aja. Får äta en massa imorgon istället, haha.

Nu ska jag lyssna på musik och försöka somna om igen. Vi hörs imorgon! Pussar.

20 SEPTEMBER

Är i skolan nu. Försov mig lite imorse, men jag hann ändå! Grym.
Efter skolan ska jag, Anna och Amanda fika. Mysigt :D Snart ska vi ut och fota. Fota i dimma. Hihi.
Nu måste jag lyssna på vad han pratar om. Hörs sen. Puss

TRÅKIGT

Var ute nyss och träffade Marcus. Den saknade ungen! Vi pratade en massa. Så skönt att träffa han och prata ut :D Jag älskar dig <3

Blev lite ledsen nyss.. Det är inte Irene Huss ikväll. Åååh. Får kolla om det är något annat roligt. Nu ringer någon 589895 gånger på min mobil , så måste kolla vem det är. Hörs senare.

EN SÖNDAGSKVÄLL

Just nu sitter jag och lyssnar på musik från spotify! Ken ring i mitt hjärta ♥ Vad gör ni ikväll då sötnosar? Själv ska jag kanske träffa Matilda. Sen hem klockan 21:00 och kolla på Irene Huss. Älska.




Har precis ätit kebab med bröd och är hur mätt som helst! Men gott vare. Fast åt inte upp hela , annars skulle jag seriöst mått illa nu..! Men nu ska jag gå och kissa. Hejdå gullungar.


LONELY

Har sovit tills nu typ.. Riktigt skönt! Imorgon är det skola och jag är sjukt otaggad, men det spelar ingen roll. Jag ska till skolan imorgon. Punkt slut.

Snart kommer mamma och pappa hem från båten och Andreas från jobbet. Senare kommer Eva, Roger, Alex och Linnea hit och äter middag. Vi ska äta pizza. Gott! Fast jag ska nog ta kebab med bröd, hihi.

Christopher frågade om jag ville följa med och kolla på "I rymden finns det inga känslor". Synd att jag inte kunde. Den verkar sjukt bra! Han får se den med mig nästa helg istället, hihi :D

Nu ska jag plocka in kläder i min garderob som jag rev ut imorse. För att jag inte hittade ett par mjukisbyxor.. Suck. Jag har verkligen inget tålamod.

Hörs senare!

PATETISK PATETISK PATETISK

Det värsta jag vet är att bli anklagad för något jag inte har gjort. Jag skiter i om det är någon random eller en idiot som du. Och varför skulle jag ens skriva det för? Och det roligaste är att du faktiskt inte vet vem det är, utan du anklagar mig eftersom "jag skulle kunna skriva sånt där" . Du är ju fyfan patetisk.

Kom inte till mig sen när du vet vem det är och be om ursäkt. Och om det hade varit jag, vad hade du då gjort åt saken? "Den personen som skivit det kan ju säga det, så ska vi se om det är lika roligt" Haha ska man skratta eller gråta? Du är så tuff Rasmus Thun.

Så. Förlåt mina älskade läsare , men jag var bara tvungen att skriva av mig :D Är allt bra med er idag? Med mig är det super! Ska snart göra ordning frukost. Men först ska jag plocka ut diskmaskinen. Tråkigt, men sånt man måste göra när mamma och pappa försvinner några dagar. Haha just nu ser det ut som ett helvete här hemma.


19 SEPTEMBER

Godmorgon! Jag vaknade klockan 8 idag och ligger fortfarande kvar i min mjuka varma säng, hihi. Snart ska jag väl äta frukost. Tee och mackor. Mumsigt! Kollar på Disney Chanel också.. Totally Spies! ♥



Juste hahaha.. Igår så somnade jag framför wallander. Sen när jag vaknade var det värsta porrkanalen på. Förstår ni min reaktion? Haha blev sjukt förvånad. Tänk om någon hade kommit hem så ligger jag där och sover till porr.. Haha. Nej porr är fan inte min grej asså. Blir seriöst bara äcklad.

Klockan 12.00 börjar Wallander - Skulden igen. Så måste komma ihåg det. Vill kolla klart på slutet. Den går på Canal+ Action :D

LOVE IT

Väntar på att Wallander ska börja. Matilda ringde mig nyss och frågade om jag var taggad på att dra till någon fest.. Men njae. Inte ikväll! Förstår inte vad som hänt med mig.. Från taggadbrudhelatiden till tarelugntbruden! :D Haha nej , nu överdrev jag lite. Men skönt att koppla av en helg iallafall och hålla sig lugn för engångskull, haha.

Nu ska jag hämta iskall cola med is. Sen ska jag måla naglarna.
Och klockan 22.05 börjar bästa wallander! Älskar dom filmerna..

TV HELA KVÄLLEN LÅNG

18:30 - Beck I stormens öga
19:00 - Brudens bästavän
20:25 - Hannah Montana (hihi älska)
21:00 - Harry Potter och halvblodsprinsen
22:05 - Wallander Skulden 

Dom här tvprogrammen ska jag se ikväll! Men nu börjar Beck så måste skynda mig till tvn.
Vi hörs senare. Puss


I LOVE TO BE

Tiden med dig var nog det finaste jag någonsin kommer få uppleva. 10 Månader. Sen tog allt slut. Allt bröts i två delar. Som om vi aldrig hade känt varandra. Som om du inte visste vem jag var och som om jag inte visste vem du var. När allting bröts, brast mitt hjärta också. Jag trodde jag aldrig skulle bli lycklig igen. Och det var tack vare dig. Att du sabba något som hade varit så bra.

Jag är en sån person som aldrig skulle kunna ta tillbaka någon som gjort mig så fruktansvärt illa. Någon som sårat mig på djupet. Någon som har skurit mig i bitar. Den personen kommer alltid vara en idiot i mina ögon. - En gång idiot. Alltid Idiot. Egentligen är alla värda en andra chans. Men jag vågar inte lita på en enda kille längre.

Nu när jag är singel så ska man passa på att leva livet! Jag älskar att jag kan göra precis vad jag vill. Jag älskar att kunna ragga på killar, utan att känna att jag gör fel. Jag älskar att inte behöva bry mig om någon jävla kille. Jag älskar min familj, mina vänner och dom är det enda jag behöver. Jag älskar singet livet!

Efter regn kommer solsken! :D

MYSKVÄLL MED MIG SJÄLV

Fan va skönt det var att få lite friskluft. Har varit ute och gått i mer än två timmar. Är man inte duktig? Jag känner mig väldigt pigg iallafall. Hann precis hem innan det började spöregna, så så det var bra! :D

Har inga planer för kvällen. Känner att jag egentligen bara vill vara hemma och ta det lungt. Vill vara ensam faktiskt.. Så olikt mig! Jag brukar alltid ha saker planerat och jag kan inte bara sitta inne utan att träffa någon. Men just nu behövs det faktiskt. En myskväll med mig själv!

Har även städat lite i mitt rum idag. Gjort fint i min garderob. Plockat i lådor och slängt sånt som jag inte vill ha. Nu ska jag väl ta upp ett bad och göra mig riktigt fräsh! Fyfan va härligt.

Såhär går jag klädd ungefär.. Haha värsta myskläderna!


UT I KYLAN, SEN BLIR DET BAD OCH BASTU

Nu ska jag ladda ner musik på min mobil. Sen ut och ta en promenad och tänka igenom lite saker. Andas in hösten, känna lukten av höst och bara va för mig själv. Låter inte det underbart? :D


TUSEN GÅNGER STARKARE



Jag vill verkligen se den här filmen! Den verkar superbra.  Den kommer ut på fredag iallafall! :D

"Signe är 15 år och går i nian. I klassrummet är hon nästan osynlig, det är killarna som dominerar. Men en dag kommer en ny elev till klassen: Saga, en tjej med självförtroende och styrka. Hon är tusen gånger starkare än de andra och vågar ta plats på samma sätt som killarna. Signe och de andra blir nyfikna, saker och ting förändras i klassen."

Iallafall. Just nu äter jag lasange och dricker cola! Gott . Nu måste jag fortsätta äta , innan det kallnar. Hihi.

18 SEPTEMBER

Såhär ser min morgon ut, haha. Sims 3 och ballerina kakor. Vaknade runt 8 och har ätit frukost. Snart ska jag gå ner och bada bubbelbad, mysigt! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Blir väl hänga ute med alla igen. Nej jag är faktiskt ganska trött på det där nu. Kanske bio ikväll? Det hade fan varit riktigt skönt.

Nu ska jag fortsätta spela. Sen bada. Sen fixa mig. Det blir superbra! Skönt att klockan bara är halv 11. Då har man inte sovit bort hela dagen iallafall. Vi hörs senare.


SOVDAGS

Är sjuk trött nu, så det här får bli ett snabbt inlägg.
Idag var jag i skolan.. Eller skolan och skolan. Vi var i Hägersten och hade teambuilding! Det var rätt skön dag faktiskt. Vi fick göra allt från att bilda en rosett med rep till att klättra på massa klätterväggar osv. Slutade halv 3. Drog hem och sov i några timmar tills Andreas kom och väckte mig. Anna kom hit. Vi fixade oss och tog massa bilder (dom jag nyss la upp) . Första gången jag testar på rött läppstift. Det var helt okej faktiskt. Kanske inte något jag kommer börja använda. Men någongång kanske! Fick iallafall komplimanger för det, så det var ju bra!

Vid 23. drog jag och Anna till Södervik där det var lite folk. Sen gick vi vidare till någon fest. Fast det var tråkigt och typ inga fick komma in, så vi drog till bussen. Vissa drog till donken. Och jag drog hem! Riktigt glad över att jag gjorde det faktiskt. Skönt att ta bort sminket, borsta tänderna, lägga sig i min älskade säng och kolla på Mean Girls. Riktigt mysigt. Imorgon har jag planerat att ta ett långt bad. Länge sen jag gjorde det. Så det blir bra! Mamma har köpt en ny bodylotion som luktar jordgubb. Fan va gott den luktar. Det kommer ta slut innan tre dagar. Jag är redan beroende. Haha.

Nu blev det ett rätt så långt inlägg iallafall. Men det är väl bara bra? Hihi. Känner att jag kommer somna närsomhelst. Så lika bra att kolla klart på filmen. Om jag nu kommer så långt..



Men vi hörs imorgon hörrni! Ni får sova så gott. Godnatt.

BILDER FRÅN IKVÄLL


















17 SEPTEMBER - NYA DAG, NYA TAG

[x] Godmorgon. Sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Idag ska jag till skolan! Det ska faktiskt bli roligt att träffa alla igen. I love my class. Just nu sitter jag och äter frukost. Gott. Har även fixat klart mig och valt kläder - mjukisbyxor och mjukiströja.. Haha! Det var svårt val. Nej men jag tycker egentligen inte om att gå runt i mjukisbyxor. Men idag har vi typ idrott hela dagen. Teambulding.

Nu ska jag lägga min matsäck i väskan. Sen sätta på mig strumpor och SEN gå till skolan. Det positiva är att det är fredag idag, hela dagen! Härligt va? Ska nog vara med grabbarna ikväll. Dom ska tydligen kasta ägg..






EGOBOOST

Denna bok står också på köplistan! Har hört av många att den är värd att läsa.
149 kr. 



WOHOOOO



GODNATT

Kom hem för ett tag sen. Var och handla med mamma! Köpte cola tills nu och imorgon, hihi. Sen köpte jag pannkakor som jag ska ha till min matsäck. Ligger och smsar med bästaste Patrik. Alltid så söt. Kanske ska sova hos honom på lördag. Mysigt.

Nu ska jag äta upp min ost - och skinkpaj som mamma köpte åt mig. Den är jättegod, hihi. Alla som känner mig , vet att paj är det bästa som finns. Haha det är sant! Just nu ligger det en ensam liten bit kvar på tallriken. Om en kille i min klass var här nu skulle han tycka synd om den och säga att den var söt. Sen skulle han äta upp den. HAHA! Haha han är störd. ♥

Imorgon ska jag upp klockan halv 7. Ta tåget till solna och mötta upp min klass där.
Nu ska jag kolla på film. Hörs imorgon! Puss.


SÅ JÄVLA GRYM!


NÄSTA: DUSCHA

Nu ska jag gå och duscha. Sen åka ner och handla med mamma. Matsäck till skolan imorgon! Cola ligger iallafall först på listan. Vi ska ha tillsammans dag i Solna. Men det blir säkert kul! Haha..

Kanske borde ringa hit min pojkvän och be han duscha med mig!

MAMMA DU ÄR VÄLDIGT FIN IDAG..

[ ] Gå till frisören - slinga håret brunt och klippa topparna. 

[ ] Göra lösnaglar

[ ] Köpa en grå halsduk

[ ] Köpa brun utan sol

[ ] Köpa "Cover all mix"


HOROSKOP & TEXT

Läste nyss mitt horoskop i Veckorevyn och det stämde faktiskt ganska bra. 

Lejonet. 23/7-22/8.

"
Ditt humör är en smula ostadigt, något som påverkar ditt kärleksliv i negativ riktning. Småbråk blir lätt rejäla gräl och du kanske säger en hel del som du egentligen inte menar. Du är dessutom trött. Att aktivt undvika stress kan hjälpa dig att återfå balansen lite snabbare."

Sen en till sak jag tyckte stämde väldigt bra som Hannah Arnhög skrev.
Tänk till innan du stör dig på någon!

"Jag var i London och passade på att köpa några tidningar som den här, rolig och inspirerande tjejtidning. Jag hittade en krönika, välskriven och med ett positivt budskap om kropp och självkänsla. Den sa att om du bär upp din kropp med stolthet och slutar bry dig om dessa skavanker så blir du supermegahet i andras ögon också. Och det är ju helt sant. Skribenten spred detta budskap genom att berätta om hur hon själv kommit till denna insikt och nu vågar spatsera runt i minimala bikinis utan att skämmas. Toppen. Men det var något som störde mig. Jag fattade först inte vad det var, men sedan slog det mig: Det var ju krönikören själv! En megasmal megasnygg modell och TV-tjej. "Lätt för dig att säga" , mumlade jag. "Sånt funkar ju bara på snygga megasmalisar, som hade varit heta om de så klätt för henne att sträcka på sig i små underkläder. " För ja, även mitt starka psyke och mina sunda verderingar viker sig ibland, så kom jag på att det inte ens var henne jag störde mig på, utan mig själv! Mina tankar vandrade till när jag som tonåring var på språresa. En av tjejerna följde inte skönhetsidealet, somliga skulle kallat henne ful. Hon var överviktig, och tjejer tittade snett, men hon verkade vara övertygad om att hon var den snyggasate av oss alla och betedde sig därefter. Vek aldrig blicken, var sprikrak i ryggen, tog gärna av sig till bikini och badade med killarna när vi andra satt i säckiga t-shirt och svettades. Och det dröjde inte länge förrän hon blev tillsammans med den snyggaste av snyggingen. Killen alla ville ha. Vi undrade vad han såg i henne och inte i oss. Och det var väl just det. Han såg i henne det hon såg i sig själv, en vacker, stark tjej, och i oss andra såg han vad vi själva såg i oss, nämligen osäkerhet. Så det där som modellsalsnyggisen skrev, det funkade ju även om man inte såg ut som henne. Och hon kanske också var en tjej i säckig t-shirt på stranden. Efter den tanken störde jag mig inte längre, på varken henne eller mig."

Så tänk på det nu tjejer. Om du tänker att du själv är snygg, så tycker andra också det!
Gå nu till spegeln och säg till dig själv att du är vacker som du är, att du är speciell. För det är du. Det är vi alla. Så är det bara !


.. Och även om Megan Fox ser grymt bra ut. Så har även hon sina skavanker.

FREDAG IMORGON, TAGGA TILL

Som ni ser, har jag bakat kladdkaka idag! Det blev lite bränd, men den var god endå. Haha glömde helt bort tiden. Men den var hur god som helst när man tog vaniljpulver på. Jag lovar er att den kommer vara uppäten när som helst, eftersom Andreas och hans kompisar är här. Haha..

Efter maten ska jag träffa Matilda. Länge sen nu! Ingen aning om vad vi ska göra. Men om det blir finare väder kan man kanske sätta sig ute och prata. Som vi gjorde många gånger i somras. Oavsätt om man var glad eller ledsen..

Nu sitter jag och lyssnar på Ken Ring - ber en bön. Så sjukt bra! Men nu ringer mamma. Vi hörs senare. Puss.

BILDER FRÅN IDAG








FILMTIPS



 

Igår kollade jag på filmen "I taket lyser stjärnorna" Jag har sett den 2 gånger förut. Men den här gången, fyfan vad jag grina. Helt sjukt vad den väcker minnen. Som när både min mormor och morfar dog i cancer. Jag tänkte precis som Jenna. "Om du dör. Tar jag livet av mig"
I slutet av filmen ändrar Jenna lappen och skriver "Om du dör. Då ska jag kämpa för dig"

Vissa av er kanske inte förstår någonting alls nu. Men det handlar om en tjej som heter Jenna. Hennes mamma har cancer.. Och tillsammans bor dom hos Jennas mormor som hon faktiskt bara tycker är jobbig. Hon trivs inte där. Hon tycker hon kan ta hand om mamma själv!

Jenna träffar Ullis. Tjejen som är populär i skolan. Tjejen som hon hatade innnan. Tjejen som visar sig vara en riktigt äkta vän. Hon finns där för Jenna hela tiden!

Jenna - Hur smart är det att skaffa barn med en fransman som man inte ens kan få tag i och sen få cancer? Hur jävla smart är det?!

Jenna springer ifrån sin mamma. Och Ullis följer efter. Ullis har också det svårt. Hennes pappa sket i henne och bildade en ny familj och hennes mamma är alkholist. 
Ullis - Man kan låtsas som man skiter i sin morsa. Men man bryr sig så jävla mycket. Hon dör snart Jenna..

Den kommentaren fick Jenna att förstå. Hennes mamma dör faktiskt snart. Även jag låg och grät här. Tänk va hemskt. Jag skulle inte veta hur jag skulle bete mig. Jag skulle inte heller visa mina känslor. Jag skulle ha allt inom mig. Bara för att visa min mamma att jag mår bra. Det blir nog lätt så. Man vill visa alla att man klarar sig. Den här filmen är verkligen en av dom bästa filmerna jag sett.

Den får en att verkligen tänka efter. Fan vad bra jag faktiskt har det! Nu har det gått ett tag sen min mormor, morfar och min katt dog. Alla hade cancer. Just därför tror jag att jag tar åt mig ännu mer. För jag har varit i samma sitvation. Tre personer som stod mig så nära, finns inte längre. Men jag tänker på er varje dag. Det gör jag verkligen och jag hoppas ni har det bra där uppe i himmelen. Vi ses snart. <3

Jag rekommenderar verkligen "I taket lyser stjärnorna". Just för man får en tankeställare. Och man får diffenetivt ut sina känslor. Det här är en gråtfilm ska jag säga er. Ibland kan det vara skönt att få ut allt man har inom sig. Det är en väldigt bra film. En väldigt väldigt bra film!

Dom som inte sett den. Ladda upp med godis, chips, läsk. Allt du kan tänka dig. Och se på den. Den är så sevärd! Jag skulle helt seriöst kunna se om den igen. Men glöm inte pappersdukar.. För det gjorde jag och det lär behövas!


16 SEPTEMBER

Helt ärligt. Jag måste skärpa mig. Jag ska inte till skolan idag heller, men det är för att jag verklligen mår piss. På riktigt. Men ändå får jag grymt ångest att jag är hemma. Tänk allt jag missar nu. Nästa vecka är det slut på det här. Imorgon ska jag gå. Hur jävla sjuk jag än är.

Vaknade fyra imorse. Helt kallsvettig och fortfarande ont i huvudet sen igår. Hela natten har varit åt helvete. Har vaknat hela tiden. Varför vet jag inte. Men antagligen för att jag hostar så förjävligt. Som idag. Jag vill inte ens vara hemma. Jag dör av tråk.. Att inte kunna träffa någon. Bara sitta hemma och glo på tv. Men ändå. Jag orkar inte ens gå upp från sängen. Jag är inte hungrig, tappat matlusten helt. Hur kommer det sig?

Så ja. Idag ska jag vara hemma. Imorgon ska jag till skolan. Och hela nästa vecka ska jag till skolan. Jag ska verkligen visa er det! 

[x] - Jag ska kryssa för varje morgon längst upp på inlägget. Så jag själv kan titta tillbaka och se när jag var i skolan och när jag inte var. Just för att jag inte ska behöva läsa. Utan bara se det lilla "tecknet"

Usch.. Jag har verkligen ångest.

MYSDAG

Idag kollade jag på två filmer. Först den där "Sherdil" och "Fjorton suger" Båda var bra! Jag grät i båda filmerna. Så sorgligt. Plus att jag blir väldigt känslig när jag har mens. Men ändå. Lilla hästen..

Nu ska jag äta. Puss

MOVIE TIME

Nu ska jag kolla på filmen "Sherdil" En film jag såg för jättelänge sen och nu skicka Anna en länk om den! Så ja.. Vi hörs om någon timme. Sen ska jag laga pannkakor!


MARDRÖM

Jag drömde en sån äcklig dröm, fyfan det kändes så sjukt äkta. Miriam gick och mötte mig. Då såg jag en kille som hade kollat på oss hela tiden. Tillslut gick jag fram och frågade vad han ville. Han sa att han var vän med en kompis till Miriam och hon kände igen honom lite. Han sa att dom skulle träffas och eftersom han och jag bodde så nära varandra så kunde vi va alla fyra. Jag gick med på det tills jag såg att han hade en blodig kniv i fickan. Då han redan var halvvägs in. Miriam förstod ingenting så jag fick försöka trycka ut honom, men han kom in ändå.

Miriam förstår här att det är något som hänt och springer in i Andreas rum. Jag blir livrädd och försöker få ut honom och han skriker "Du ska dö, din fitta" och att vi va så jävla osmarta för han hade vetat vem jag va sen 1 år tillbaka och nu äntligen skulle han få som han ville.

Jag sprang ut, knackade på allas dörrar. Och ingen va hemma. Det var tomt överallt. Det gick inte att ringa eftersom det fanns ingen mottagning någonstans. När jag kom tillbaka såg jag den blodiga kniven och att han hade fått upp dörren där Miriam va helt blodig. Jag förstod att det var min tur nu och jag försökte göra motstånd. Men direkt när han fick kniven i mig. Vaknade jag.

TUR VA?! Haha. Fan vilken äcklig dröm asså. Jag vaknade upp helt kallsvettig. Nu vågar jag inte somna på ett tag, haha. Bland det värsta som finns är fan mardrömmar. Jag hatar det!

HUR KAN DU TITTA MIG I ÖGONEN..


15 SEPTEMBER

Godmorgon! Någon som redan är vaken? Själv vaknade jag klockan halv 6 idag av en förjävlig mensvärk. Jag kan knappt gå. När jag skulle göra ordning frukost , var jag tvungen att sätta mig ner för det gjorde så ont. Men har tagit en alvedon, så får hoppas på att det blir bättre!

Så idag blir det ingen skola för mig. Det blir helt enkelt en dag då jag ska ta det lugnt. Kan inte minnas sist det var.. Ska snart ta en dusch och fräsha till mig. Sen ska jag rulla in mig i mitt täcke och kolla på film och äta choklad. Vi hörs senare. Ska sova en stund först.


FRÅGOR OCH SVAR

Namn: Amanda Johansson
Piercingar: Bara örhängen, hihi.
Tatueringar: Nej, men ska skaffa!
Skostorlek: 38
Längd: 1.69 om jag ska vara exakt
Hårfärg: Blondin såklart.
Fräknar: Lite.. Hihi.
Önskar du att du bodde någon annanstans? På vintrarna utomlands. 
Dricker du? Ja, men jag har alltid kontroll över mig.
Röker du? - Nej
Vilket schampo använder du? Jag har ingen aning. Olika hela tiden känns det som, haha.
Vad är du rädd för? Att något hemskt ska hända mina närmaste! 
Gillar du att tvätta? Haha helt ärligt. Jag vet knappt hur man gör..
Gillar du berg- och dalbanor? Det har jag alltid gjort!

Senaste…
Filmen du hyrde? Någon värdelös film jag inte kommer ihåg va den hette.  
Filmen du köpte? Ingen aning. Va så länge sen!
Låten du hörde: "Ser du stjärnan i det blå? Ja den lyser för oss två"
Låten du laddade ner? Vet inte.
Personen du ringde? Anna bästavän.
Personen som ringde dig? Andreas, min storebror.
TV-program du såg? Idol!
Person du tänkte på? M.

Favorit…
Låt: Har många, så kan inte komma på någon speciell.
Sak att göra: Umgås med vänner. Bland det bästa som finns!
Sport: Räknas promenad? Hihi.
Dryck: Cola & cider.
Kläder: Leggings, linne och någon fin tröja till. Plus massa smycken! Love it.
Film: Beck!
Bil: En rosa cab.. Haha.
Serie: Solsidan och Andra Avenyn.. Fast den är slut nu. Det är synd! 

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Ja det har jag. Tårar som han aldrig var värd.
Gråtit över en flicka? Ja. Det värsta som finns är att bråka med en tjejkompis.
Ljugit för någon? Ja, det har nog alla tyvärr.
Varit i slagsmål? Nej, så otjejit (?) att slåss tycker jag!
Blivit arresterad? Nej.

Antal…
Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte riktigt.  
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning, men det hoppas jag verkligen inte! 
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? De flesta. Dom jag vill ha kontakt med.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? En gång, hihi.  

Senaste...
Boken du läste? Eskirt 
Personen du fick e-mail av? Vet inte, haha.
Personen du fick sms av? Markus.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår kväll.
Saken du köpte? Skor.
Vad har du gjort idag? Inte så mycket. Dagen har precis börjat. Men inte fan har den börjat bra!
Brukar du svära mycket? Ja väldigt ofta. Men jag tänker inte på det.
När stiger du upp på morgonen? Idag vaknade jag halv 6.
Vad har du på dig? Jeans, ett linne och halsband & armand. 
Vad ska du göra ikväll? Än så länge, vet jag inte.
Vad är du allergisk mot? Om jag själv får bestämma så.. Grönsaker!
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström. 
Salt eller socker? Socker.
Gillar du ketchup? Ja. Alla klagar på att jag jämt tar så mycket. Haha..
Är du glad nu? Nej för jag vakna upp med värsta mensvärken.. Förjävligt.
Var du glad igår? Det är jag oftast , så ja!
Vad dansar du till? Det mesta! Haha..
Stockholm är… ? Helt underbart. Älskar att vara där! Så mysigt.
Göteborg är… ? Väldigt vackert. Liseberg i mitt hjärta!
Spaghetti eller makaroner? Makaroner.
Land du vill besöka? New York.


14 SEPTEMBER

Åh va irriterande. Allt som jag skrev innan raderades. Klantig tjej! Jaja. Bara att skriva om. Har precis kollat klart på idol. Jag blir helt lycklig när folk går vidare. Jag kom på mig nyss att jag satt med värsta leendet, bara för att hon kom vidare som spelade gitarr (fast som spelade utan ändå haha). Men hon va fan grym.

Idag har jag varit i skolan och flummat runt. Nej men helt ärligt. Jag var övertrött så jag har varit på jätteknasigt humör idag, haha. När jag & Anna väntade på tåget så ropade en ful neger på mig. Och först fråga dom om Anna var min lillasyster (?) . Och om jag ville åka ett annat tåg med dom. Sen gav jag bästa dissen haha. Han frågade mig och jag ville ha hans nummer. Jag bah "haha, säg numret så kommer jag ihåg det" . Allvarligt. Han va typ 30 år. Liksom uuusch. Sen tåg vi vårat tåg hem iallafall.

När jag kom till stationen stod Kim där och väntade på mig. Han väntade i 40 minuter på mig. Gulligt! Så jag tog bussen hem med honom och Mattias. När jag kom hem så åt jag mellis. Sen kom mamma & pappa och laga mat. Fan va hungrig jag va. Efter det kom Linnea. Och jag blev superglad eftersom jag inte hade en aning om att hon skulle komma. Så vi satt och pratade en massa. Sen var vi ute en stund.

Hon drog hem för kanske en halvtimme sen och nu sitter jag här helt lonely. Skulle fikat med Markus idag, men det blev inte så för han hade glömt bort att han hade match i Täby och den orkade inte jag sitta och kolla på. Haha. Men vi hörs senare. Nu ska jag äta äppelpaj som mamma gjort! Puss


FREDAAAAAG



Nu är jag i skolan. Vi sitter och håller på med photoshop. Kul. Men snart slutar vi lektionen.. Och då har vi hål i över en timme. Drygt! Men jaja. Det är fredag, woho och jag är jättetaggad och jätteglad.

Slutar halv 3 idag och då åker jag till stan med min bästavän.
Vi hörs senare. Puss på er.


9 SEPTEMBER

Lite dålig uppdatering, jag vet. Idag åkte jag hem från skolan runt 11 eftersom jag inte mådde något bra alls. Linnea kom till mig och vi gjorde pannkakor! Asgott. Sen pratade vi en massa och sov! Haha. Det är som om hon bor här med mig and I love it. Igår så kom hon över och åt mackor & te med mig. Det var mysigt.

Nu ska vi gå till Ica och möta upp Miriam och Anna! Skriver senare.


8 AUGUSTI

 

Såhär ser jag ut idag. Försov mig lite så klädval & sminkdag gick snabbt idag! Ska snart till bussen. Sen är det skola enda till 13.25. I slutet har vi en & enhalv timmes matte, fyfan va tråk. Eller lite roligt är det väl.. Men så länge, det pallar inte jag!

Efter skolan får jag se vad som händer. Träffar antagligen min sötnos, som jag gör varje dag.
Nu måste jag fan skynda mig. Puss


MYSDAG

Idag har det varit en jobbig dag i skolan. Speciellt på svenskan där jag fick en ny lärare som jag inte alls tycker om. Och ja.. Jag kommer aldrig klara av den bitchen. Helt seriöst!

Slutade kvart i 3 idag. Och sista lektionen låg jag och sov för vi kollade på någon film som var sämst och jag kunde inte hålla ögonen öppna. Så vaknade när lektionen slutade så det var rätt najs. Åkte tåget hem med Anna. Flummigt som alltid. Vi kan inte vara seriösa.. Det går inte! Haha mitt lilla smultron.

När jag kom hem träffade jag Linnea. Jag gick till henne när jag hade slutat skolan och så! Och vet ni? Jag fick en jättesöt tecking av Wilma (Linneas lillasyster). Kan ta kort på den sen. Så himla söt! Sen drog jag och Linnea ut , satt och pratade tills hon skulle hem och äta. Sen somnade jag.

Sedan kom L och väckte mig. Vi gick till Ica. Jag var snäll och gick dit för att köpa bröd och smör hem. Gulligt va? Sen fick jag även köpa något till mig själv, så det var ju asbra. Jag och L köpte varsin chokladboll och satt och fikade. Riktigt mysigt! Pratade en väldigt massa.

Sen drog vi hem till mig. Kollade på tv! Och snart ska jag sova. Ska ta bussen som går 07.27. Men nu måste jag sova. Vi hörs imorgon . Pussar.

IGÅR

Igår när jag kom hem mötte jag direkt upp Matilda. Linnea var också med en stund. Vi pratade massa enda tills det blev middag. Så jag gick hem. Åt. Och senare kom min baby Linnea igen! Vi gick till Shakar och pratade med honom. Lämnade även hans tröja som jag har haft väldigt länge hemma hos mig. Så nu har han fått den iallafall, så det är bra! Har aldrig blivit av att vi bestämt träff, utan vi träffas oftast ute då det är mycket folk. 

Fast en grej han sa igår var roligt, hahaha.
"Jag har en lärare som är bög, jag brukar leka med honom ibland" HAHAHA! Fyfan va jag och Linnea garvade och det roligaste var att han förstod inte först själv vad han hade sagt.

Men nu måste jag fixa mig till skolan. Slutar kvart i 2 idag. Nice!

OM JAG FICK VÄLJA

Tänk egentligen hur mycket som händer i ens liv.. Helt sjuk. Och igår när Linnea frågade mig hur jag mådde. Fick jag bara ett stort leende. Jag är så lycklig, jag är verkligen det. Jag ska vara glad att jag lever som jag gör, glad att jag har föräldrar som bryr sig, en storebror som alltid vill mitt bästa, vänner som alltid finns där. Skolan som gör min framtid som bara känns åt helvete. Men allting har en mening.

Om jag fick välja mitt liv skulle jag vara rik (såklart). Men att kunna åka ner till länder där dom är fattiga och bara hjälpa dom hur mycket som helst. Att ge bort pengar. Ge kläder osv. Det är min dröm. Att göra fattiga människor lyckliga. Men då vill jag se ansiktsuttrycket på dom.

Så det jag ville komma fram till är att man ska vara glad för det man har. Man ska ta vara på det man har! Ibland tänker jag på vafan jag skulle göra utan min familj och mina vänner? Det går inte. Inte en enda sekund. Dom är mitt liv! Ni vet själva vilka ni är. Jag älskar er!


PUSS

Nu har vi media! Vi ska gå ut och fota skuggor, asroligt ju. Älska media! Hejdåååråårååååå

IN THE FUCKING SCHOOL










JAG LÄNGTAR FAKTISKT

Tänk att det inte är alls långt kvar till December. Tänk hur kort det är till julafton. Jag tycker allt går så jäkla snabbt nu för tiden. Det kanske beror på att jag har så kul jämt? Tiden går snabbt, när man har roligt. Ellerhur? Jag längtar verkligen till julafton, då alla i släkten kommer hit. Man äter massa julmat och får julklappar. Sen är det alltid bäst då mina små kusiner är här, för då är tomten också här. Och dom blir så söta då.

Som Oscar sa förra året.
- Brukar du vara i våran skog på dagis? Jag känner faktiskt igen dig! För när vi skulle gå på snöjakt då såg jag dig.

Så söt! Och så blev han jätteglad.

Jag måste erkänna. Jag längtar faktiskt till jul. När man åker in till stan och julhandlar. Då det spelas jullåtar på hög nivå! Då det är snö och alldeles mörkt ute. Åh herregud. Va mysigt det är!

Det enda som är minus - är att det är så kallt! Därför ska man ha en pojkvän på vintrarna.


6 SEPTEMBER

Sov 3 timmar inatt. Kunde verkligen inte somna, så jag låg och smsade med folk jättelänge! Tex. Patrik. <3 Så det var mysigt. Kollade även på "The last song". Åh va den är bra! Gråter fan varje gång.

Imorse vaknade jag klockan 5. Kunde egentligen gått upp senare. Menmen. Nu är jag iallafall vaken och ska snart äta frukost! Hörs senare när jag kommer hem då. Efter skolan ska jag träffa en saknad Matilda. Vi båda har nog en del att prata om. Iallafall jag. Haha!

Nu kan jag inte sitta här längre och slöa. Nu ska jag ta fram toasten och tända ljus! Mysigt.

NATTI

Godnatt. Nu måste jag förhelvete somna! Puss


TRUE

Du skulle tagit vara på det du hade, innan du förlorade det.


TV

Ligger och kollar på Irene Huss. Det är jättespännande nu, men det är reklam! Ikväll har jag varit ute med Linnea, Miram, Johannes, Markus, Adle och Shervin. Det var roligt, hihi. Vi tog massa bilder som Linnea snart ska skicka till mig. Miriam och Linnea kom och plinga på mig.. Så när jag öppnade började jag skratta direkt för dom hade klätt ut sig.. Haha knäppa tjejor!


Sen drog jag hem. Imorgon är det skola och jag är taggad! Har ni märkt att jag är jätteglad nu för tiden? Bra va? Hihi. Puss på er.

SÅ SJUKT FINT


Så duktig och så himla söt!


TUMMEN UPP

Juste! Toy Story 3 var jättebra. Jag grät lite också, haha.. Känslig, jaaaaaa! Men den var faktiskt ganska sorglig. Jag rekomenderar den filmen också! Superbra.. Men dumma dagis gossedjur.

Så söta! Hihi

TRÖTT

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Mysigt! Okej.. Vad hände i helgen då?

Fredag: Kommer knappt ihåg , men jag skriver så som jag tror det va. Haha. Det började med att Miriam, Jag och Linnea drog till Grimbo. Träffade en massa där, som tex. Sako! Den bruden har jag saknat och vi hade en massa att prata om ska jag säga er! Det vart inte tyst i en enda sekund, haha.

Sen drog vi vidare mot Bollstanäs och va där och myste. Polisen kom flera gånger. Alla sprang. Jag hittade en cykel. Haha, fast den lämnade jag kvar där i diket. Jag, Miriam, Pontus, Linus drog hem till Johannes där Michel också var. Sen så sov jag kvar där. Det var mys!

Lördag: Drog hem ganska tidigt och fixade mig. Miriam kom hem till mig och även Linnea. Vi lyssade på musik och hade roligt som alltid. Sen drog vi ut och träffade massa folk. Men det var för kallt , så Jag, Pontus, Linus, Anna, Martin drog hem till mig och kollade på Eva&Adam. Åt chips och drack läsk och hade filtar. Jättemysigt! Det börjar bli så sjukt kallt ute nu. Klarar inte av det!

Senare drog alla hem, då var jag galet trött ska jag säga er. Hade hållt på att somna hela tiden. Så när jag väl gick och la mig , somnade jag direkt. Haha, tröttisen!

Idag vaknade jag runt 10. Följde med Miriam och Linnea till Meddo. Satt vid ica och drack festis. Drog hem och nu har jag ätit middag. Snart ska jag till Linnea och kolla på film och kanske basta. Men får se hur det blir. Får se om jag orkar. Skola imorgon och jag är redan trött!

Inga bilder från helgen tyvärr. Måste bli bättre på det!

5 SEPTEMBER

Dålig uppdatering ! Skriver mer när jag kommer hem . Nu ska jag gå promenad med Linnea. Puss

MOVIE

Nu blir det Toy Story 3 ! Sedan ska jag börja fixa mig till kvällen . Puss.


FILMTIPS

Jag måste tipsa om en jättebra film. " Under ytan " heter den!



Under ytan handlar om Sandra som befinner sig i drogträsket i Stockholm och med sig har hon sin "dödspolare" Roffe. Och när hon väl bestämmer sig för att åka på behandlingshem i Småland, så behöver Roffe en ny kompanjon/flickvän och då tar han kontakt med Sandras lillasyster Jannika istället. Just när Sandra kommer på bättringsvägen dras Jannika ner i drogvärlden.

Jag satt faktiskt och grät i slutet. Det blev verkligen inte som jag trodde det skulle sluta. Och det bästa är att Mikael Persbrant är med i filmen. Han är själva Roffe. Så det var roligt att se honom i ett annat perpektiv än beckfilmerna.

Jag rekommenderar verkligen denna film. Den var superbra!

3 SEPTEMBER

Vaknade för ett tag sedan och har precis ätit frukost. Idag vet jag inte vad som händer. Kim ringde och sa att jag skulle följa med han och köpa en ny cylinder. Men får se hur det blir!

Ikväll ska jag träffa Miriam och Linnea. Mysigt! Får se vad vi hittar på, men något roligt blir det säkert. Nu ska jag byta kläder till något finare. Tycker mjukisbyxor är fult! Det är inte ofta jag har det på mig , om jag inte bara är hemma.

HEEELG idag! Fyfan va skönt. Nästa vecka är det skola och då ska jag plugga igen allt jag har missat.
Hörs senare. Puss

KVÄLLENS KOMMENTAR

- Skulle seriöst kunna låta Cristiano Ronaldo våldta mig! Hahaha


HÄRLIGT

Mådde bättre framåt kvällen , så jag mötte Linnea och Miriam! Vi satt ute och pratade ett tag tills vi gick hem till mig och kollade på tv. Det har blivit så kallt ute nu, men ändå så gillar jag det. När det börjar bli mörkt och så. Det är ändå lite mysigt!

Snart ska jag lägga mig i sängen och läsa. Ska nog till skolan imorgon.
Men ni får ha det bra. Nu ska jag ladda ner musik till mobilen. Puss!


DU ÄR SÅ JÄVLA VIDRIG


I LOVE FOOD

Idag har det inte hänt mycket ska jag säga er! Jag sov till klockan halv 6, vilket kanske inte var så bra eftersom jag kommer ha det jättesvårt att somna ikväll. Jag mår mycket bättre nu också! Så imorgon blir det nog skola för min del. Nu ska jag smsa Matilda och fråga om hon vill ses.

Jag hör att pappa gör mat där uppe. Är jättehungrig! Så ska upp och kolla vad det blir för gott. Puss

HÅRFÄRG


Här är en bra bild på hur mitt hår ser ut just nu. Det kanske inte blev så mycket förändring, men lite! Ska köpa mera slingor och fixa det. Fast helst av allt vill jag nog göra bruna slingor i mitt bloonda hår.. Men vet inte om jag vågar. Isåfall gör jag det nog hos frisören.

BILDER FRÅN IGÅR
















MYS

Vaknade imorse och mådde rent ut sagt skit. Har svårt att svälja, är jätteförskyld och min hosta är nog värst av allt. Ogilla! Men jag gick upp ändå och fixade mig. Sen kände jag verkligen att jag inte skulle orka, så idag får det bli en hemma dag. Missar ganska mycket.. Men det tar jag igen! Svenskaboken har jag läst ut. Sen ska jag bara göra några mattetal, så har jag gjort det jag ska.

Förstår inte varför jag är vaken nu. Varför jag inte ligger och sover i min sköna säng?
Nu ska jag göra en kopp tee. Sen lägga mig i sängen och läsa.

VECKOREVYN

Snart ska jag lägga mig i sängen och sova. Orkar inte vara uppe längre. Är alldeles för trött. Ikväll var jag med Anna, Shervin, Fredrik, Johannes och Markus. Vi satt vid Bredden och snackade om det mesta. Haha jag hade faktiskt min vinterjacka på mig. Underbart eftersom de andra klagade på att de frös.. Själv var man en smart tjej! Fast det är Anna också. Eller är hon det? .. Vem är det som säger så?!

Mamma köpte hem veckorevyn till mig, så nu ska jag läsa! Hörs imorgon. Godnatt.
Det går tydligen inte att ladda upp bilder.. Suck. Aja!


1 SEPTEMBER

Hej! Idag har jag varit i skolan. Det gick jättebra och jättefort, så det var bra. På mattelektionen var jag asduktig. Var riktigt stolt över mig själv ska jag säga er. Sen tog jag och Anna tåget hem och det gick fort som fan eftersom vi läste. Haha läsnördarna, ohyes!

Jag var hemma i ungefär en timme tills jag åkte till centrum och mötte upp Linnea, Shervin och Johannes. Vi kollade i affärer. Sen drog jag och Johannes och åt , mysigt. Och efter ett tag drog vi hem. Nu sitter jag här och väntar på Anna! Hoppas hon blir klar snart. Är rastlös som bara den.

Och nu smsar jag med Patrik. Världens bästa <3.


Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0